REKLAMI GEÇ

İlçe yatırımları masaya yatırıldı

İlçe yatırımları masaya yatırıldı

“İlçe Yatırımlarını Değerlendirme Toplantısı” Denizli Valisi Abdülkadir Demir başkanlığında gerçekleştirildi. 30 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk kez gerçekleştirilen toplantıda, ilçe yatırımları masaya yatırıldı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2014 Salı, 16:06

Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan “İlçe Yatırımlarını Değerlendirme Toplantısı’na Denizli Valisi Abdülkadir Demir başkanlık etti. Toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağcı, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları ile ilçe belediye başkanları ve yatırımcı kuruluşların müdürleri katıldı.
denizli-ilce-yatirim-degerlendirme-top-ic

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Abdülkadir Demir, 30 Mart yerel seçimlerin ardından gerçekleştirilen bu ilk toplantıda, ilçelerdeki yatırımların değerlendirileceğini söyledi. İlçe kaymakam ve belediye başkanlarının aktaracağı bilgiler ışığında ilçelerdeki yatırımlar ve eksikliklerin tespit edilerek, takipçisi olunacağını söyleyen Vali Demir, “Bu toplantı daha sonraki aylarda tekrar gerçekleştirilebilir. Ayrıca ilçe ilçe gerçekleştireceğimiz toplantılar da ortak kararlar alınarak ilçelerdeki yatırımlarımızı sürdürebiliriz” dedi.

“İLÇE VE KÖYLERİN SORUNLARINI BİLİYORUM”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, 30 Mart Yerel Seçim öncesi tüm ilçe, kasaba ve köyleri ziyaret ettiğini belirterek, “Bu ilçemizde bu da mı yok? Dedirtecek sorunlarla karşılaştım. Benim gibi tüm ilçe belediye başkanlarımız da, kaymakamlarımız da bu sorunları tespit etmiştir. Bu sıkıntı ve taleplerin giderilmesi için Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediye başkanlarımız ve kaymakamlarımız ortak çalışacaktır” diye konuştu.
denizli-ilce-yatirim-degerlendirme-top-ic-1jpg

İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanlarının söz alarak ilçelerindeki sorunları aktardığı toplantı, açılış konuşmalarının ardından basına kapalı olarak devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 31Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 16 31Parçalı Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 16 30Çok Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 16 29Parçalı Bulutlu