REKLAMI GEÇ

İlçelerde asfalt seferberliği

İlçelerde asfalt seferberliği

Geçen yıl ilçelere yönelik 320 kilometrelik ikinci kat asfalt yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi bu yıl da ilçelerde sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas’ın Nikfer ve Kızılca Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışmasını inceledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2015 Cumartesi, 14:26

Denizli Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl ilçelere bağlı mahalleleri merkez ve ilçelere bağlayan yollarda 320 kilometrelik ikinci kat asfalt çalışması yaptı. Bu yıl da Denizli merkezde olduğu gibi ilçelerde de sıcak asfalt çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda ilk sıcak asfalt çalışmasını Tavas’ın Nikfer ve Kızılca mahallelerinde gerçekleştirdi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Nikfer ve Kızılca’daki sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

“ASFALTLAMA SEZONUMUZU AÇTIK”
Başkan Zolan, 30 Mart’ta yetkinin kendilerine verildiğini hatırlatarak, “Biz de bayrağı düşürmeden daha yukarıya götürme konusunda gayret sarf ediyoruz. Allah mahcup etmesin. Bizim tek derdimiz var, hizmetkar olmak, vatandaşlarımızın derdine derman olabilmek, onların taleplerini yerine getirmek. Bizim tek sevdamız bu. Bizim koltuklarda hiçbir zaman gözümüz olmadı. Koltuklarda bir gün fazla kalalım hesabımız olmadı. Bizim hesabımız koltukta kaldığımız sürece bir fazla eser nasıl bırakırız, bizim derdimiz bu. Belki farkımız da buradan kaynaklanıyor” dedi. Bu sene kışın bereketli geçtiğini ifade eden Başkan Zolan, “İşte havalar açılır açılmaz asfaltlama sezonumuzu açtık. Sizlerle bismillah diyoruz. İnşallah bu yaz Denizlimizin bir çok bölgesinde yolla ilgili sıkıntı çekilen her yere ulaşma konusunda bir başlangıcımız, ilk adımımız olacak” diye konuştu.

ic

BÜYÜKŞEHİR’DEN 562.000 METREKARE PARKE TAŞI
Başkan Zolan, Nikfer ve Kızılca Mahallesi’nde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarını incelemesinin ardından Çağırgan ve Karahisar Mahallesi’ndeki kilit parke taşı teslimine katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin tüm ilçelere yönelik gerçekleştirdiği toplam 562 bin metrekarelik kilit parke taşı hibe programı kapsamında, Karahisar ve Çağırgan’a 5’er bin metrekare kilit parke taşı verildi.

Yorumlar

efe   -  Bağlantı 3 Mayıs 2015, 13:11

varsa yoksa Tavas. Tamam Tavaslısınız anladık.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu