İlçelerde Kent Konseyi kurulmasına destek

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, tüm ilçelerde Kent Konseyi kurulmasını istediklerini, bunun için gerekli desteği verdiklerini söyledi.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2016 Çarşamba, 10:41
Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, 2016 yılının ilk yürütme kurulu toplantısını yaptı. Ali Değirmenci’nin başkanlık ettiği toplantıda, bu yıl hayata geçirilmesi planlanan proje ve çalışmaların ele alındı, geçen yıl yapılan çalışmalar değerlendirildi.
Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, toplantıda yaptığı konuşmada, “2016 yılında ilçe ziyaretlerimizi bitireceğiz. İstiyoruz ki, 2016 yılının sonunda yapacağımız yürütme kurulu toplantımıza tüm ilçelerimizde kurulan Kent Konseyi meclisleri de katılsın. Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi olarak tüm ilçelerimizin bu çatı altına dahil olmasını istiyoruz. Bugüne kadar 10 ilçemizi ziyaret ettik. 2016 yılının ilk yarısında kalan ilçelerimizi de ziyaret edeceğiz. Kent Konseyi’nin kurulması aşamasında ilçelerimize gereken desteği veriyoruz. 19 ilçemizde de inşallah bu oluşumu başarılı bir şekilde yürüteceğiz” dedi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
11 Temmuz 2025 Cuma | 23 | 39 | Sıcak |
12 Temmuz 2025 Cumartesi | 23 | 39 | Sıcak |
13 Temmuz 2025 Pazar | 24 | 40 | Sıcak |
14 Temmuz 2025 Pazartesi | 24 | 42 | Sıcak |
15 Temmuz 2025 Salı | 25 | 42 | Sıcak |