REKLAMI GEÇ

İlk ziyaret Emniyet’e

İlk ziyaret Emniyet’e

Son Valiler Kararnamesi’yle Denizli’ye atanan ve önceki gün göreve başlayan Vali Ahmet Altıparmak ilk ziyaretini Emniyet Müdürlüğü’ne yaptı. Vali Altıparmak, Denizli Emniyet Teşkilatı’nın çalışmaları hakkında brifing aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Haziran 2016 Çarşamba, 09:24

Denizli’de göreve başlamasının ardından ziyaretlere başlayan Vali Ahmet Altıparmak’ı Emniyet Müdürlüğü girişinde Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri ile amirler karşıladı.

denizli-vali-ahmet-aliparmak-ilk-ziyareti-emniyete-1

EMNİYET ÇALIŞMALARI HAKKINDA BRİFİNG ALDI
Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ile bir süre görüşen Vali Ahmet Altıparmak görüşme sonrasında Emniyetten sorumlu Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata ile birlikte Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında brifing aldı.

“EN YAŞANABİLİR VE EN GÜVENLİ İLLERDEN BİRİ”
Vali Altıparmak, Denizli’nin her alanda en yaşanabilir ve güvenli il olduğunu belirterek, “Denizli sanayisi, ekonomisi, turizmi ve kültürel zenginlikleri ile gelişmişliğini ispat etmiş illerimizden biri olmasının yanında, huzur ve sükunetin de hakim olduğu güzide bir şehrimiz. Denizli insanının bu çalışkanlığı, ülke ekonomisine olan katkısı ve sosyal gelişmişliği siz emniyet teşkilatı mensuplarımızın fedakar ve özverili çalışmaları sayesinde gerçekleşiyor. Sizleri, bu huzur ve sükûnet ortamının sağlanmasındaki mesai mefhumu gözetmeksizin gerçekleştirdiğiniz çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum. Denizli’de sağlanan huzur ortamının devamı ile genel asayişte yaşanabilecek sorunlara karşı bundan sonra atacağımız adımları hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

denizli-vali-ahmet-aliparmak-ilk-ziyareti-emniyete-2

Toplantının ardından Vali Ahmet Altıparmak ve Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata Emniyet Müdürlüğü’nden ayrıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu