REKLAMI GEÇ

İpek: Çivril hak ettiğini alacak

İpek: Çivril hak ettiğini alacak

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Çivril ve ilçeye bağlı köyleri ziyaretinde, “11 yıldır kendi kasasını dolduranlar, köylümüze dönüp bakmamıştır. Artık dertler bitecek, Çivril hak ettiği hizmeti alacak” dedi.

/ DENİZLİHABER / 11 Mart 2014 Salı, 10:04

Seçim gezilerine Çivril ile devam MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, Çivril ilçesinde ve köylerinde vatandaşlar ile buluştu. Çivrillilerin istek ve şikayetlerini dinleyen İpek, mahalleye dönüşen köylerin bir çok hizmet eksiği olduğuna dikkati çekerek, şunları söyledi:

“Susuz, kilit taşı döşenmeyen, hizmet almayan köyümüz yok diyenler, halka yalan yanlış açıklamada bulunanlar, gelsinler Çivril’in köylerini gezsinler. Vizyon kent anlayışları çamurlu yollar, paketlenmiş kilit taşları mı? 11 yıldır hizmet yerine boş vaatler veren zihniyetle yine gelip sizden, utanmadan oy isteyecekler. Sakın kanmayın. 11 yıldır neden yapmamışlar? Hükümet ellerinde, yetki ellerinde. Yapmazlar çünkü oğullarını, akrabalarını, yandaşlarını zengin etme derdindeler. Çivril’de üretilen ürünler para ediyor mu? Çivril halkı geçinebiliyor mu? Bunların umurlarında değil.”

twit face

BELEDİYE HALKINA SAHİP ÇIKACAK
Denizli Büyükşehir Belediyesi bütçesinin herkese eşit hizmet ve istekleri karşılayacak güçte olduğunu belirten İpek,“Ben bu yola önce köylerden başladım. Çünkü kalkınma önce köylerden başlayacak ki, o köydeki ürünler götürülüp şehirdeki vatandaşımıza satılacak. Şehirdekiler kendi ilinin ürünlerini tüketecek. Belediye bu organizasyonda köprü olacak. Büyükşehir Belediyesi ürünlerin pazarlamasında, satılmasında aracı olacak. Halkımız doğru ürün, verimli ürün yetiştirmek için uğraşacak. Bunun için ziraat mühendisi belediye tarafından ücretsiz hizmet edecek” diye konuştu.

ic

Büyükşehir ile kalkınma hamlesinibaşlatacaklarını anlatan İpek, hazırladıkları projeler, ortaya koydukları hedefler ve ileriye dönük yatırımlar ile yaşanabilir Denizli’yi kuracaklarını, köylerin halini gördükçe, vatandaşların halini gördükçe “iyi ki bu yola çıkmışım” dediğini sözlerine ekledi.

ali-ipek-kimdir-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu