REKLAMI GEÇ

İpek: Söz sırası vatandaşta

İpek: Söz sırası vatandaşta

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, yerel seçimlere birkaç gün kala bomba gibi açıklamalar yaptı. Yaklaşık 6 aydır Denizli’de ayak basmadık yer bırakmadığını belirten İpek, “Şimdi söz sırası artık vatandaşta” dedi.

/ DENİZLİHABER / 27 Mart 2014 Perşembe, 15:32

Yaklaşık 6 aydır sürdürdüğü seçim çalışmalarının sonuna gelen MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, “Denizli’de ayak basmadık yer bırakmadık. Ben diyorum ki, iyi ki de bu işe girmişim. İyi ki de aday olmuşum. Ne mutlu bana ki Denizli’de, bir Denizlili olarak gidip görmediğim yer kalmadı. Yüz binlerce insanla el sıkıştım, hayır dualarını aldım. Şimdi çok mutlu ve gururluyum. Doğup, büyüdüğüm şehir için hayırlı işler yaptığıma ve yapacağıma inanıyorum. Köylerden kent merkezine kadar, her yerde büyük ilgi ve sevgi ile karşılandım ve en ufak tatsızlık bile yaşamadım. Şimdi içim çok rahat. Çünkü ben Denizli aşkıyla, önce Denizli sloganıyla ekibim ile birlikte hazırladığım projelerimle, Denizli’ye neler kazandırabileceğimizi, halkımızın yaşam standartlarını nasıl çağdaş yaşam seviyesine getireceğimizi, Denizli’yi alt yapısıyla, tesisleriyle, mahalle ve sokaklarıyla nasıl dünya kenti yapacağımızı anlattım, halkımızla paylaştım. Şimdi söz sırası artık onlarda” dedi.

DAHA TEMİZ BİR SİYASET BEKLERDİM!
“Ben siyasetçi değilim, ama siyaseti iyi bilirim” diyen Ali İpek, “Denizli’de diğer siyasi partilerin adaylarından daha temiz bir siyaset beklerdim. Ama olmadı. Sağlık olsun. Benim ne kadar dürüst, halkın içinden, samimi, doğru bir isim olduğumu onların yaptığı çirkinlikler gösterdi. Ben sadece işimi yaptım. Bugüne kadar zaten hep işimi yapmıştım. Onlar öyle davranmadılar, kendi işlerini yapmak yerine korkularından bizim önümüze engeller koymaya, yalanlarla bizi yolumuzdan çevirmeye kalktılar. Fakat sonuç değişmedi. Denizli’de seçimlere birkaç gün kala 1. parti olarak geri sayıma başladık. Allah’a şükürler olsun ki bizi yolumuzdan, inandıklarımızdan, yaşam felsefemizden kimse çeviremedi, çeviremeyecek de” dedi.

ADAY ARKADAŞLARIMA SONSUZ GÜVENİYORUM
İpek konuşmasına ilçelerdeki aday arkadaşlarına olan güvenini belirterek devam etti ve “Bakın ben yola çıkarken dedim ki, bu iş ekip işi. Bizi engellemeye çalışanlar, yolumuza taş koymaya kalkanlar, her türlü çirkinliği yapanlar olacaktır. Biz ekip olarak kaldığımız sürece, tek yumruk olduğumuz sürece bizi kimse deviremeyecek. İşte aynen öyle oldu. Biz ekip olarak kaldık ve tek yumruk olup, Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında halkımıza neler yapabileceğimizi göstermeye çalıştık. Bazı partiler ise bunun yerine tam tersini yapıp, kendi takım arkadaşlarına bırakın güven duymayı onları hiçe sayarak bizim partimizin adaylarından ve bize oy vereceklerden medet umdular. Çünkü çaresizler. Çünkü bu işi kıvıramayacaklarını iyi anladılar. Ben takım arkadaşlarıma, tüm ilçelerde MHP’den aday olan kardeşlerime sonsuz güven duyuyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

face twit

BİZİM OYLARIMIZ BÖLÜNMEZ!
Ali İpek, kendisinin diğer adaylar gibi oy kaygısı yaşamadığını belirterek, “İlçelerdeki aday arkadaşlarımla birlikte uzun bir süredir bu yolda birlikte yürüyor ve çalışıyoruz. Daha önce söyledim ama altını çizerek bir defa daha söylüyorum. Bize oy verecek vatandaşlarımız ilçede de büyükşehirde de oylarını bizden esirgemeyeceklerdir. Çünkü onlar neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorlar. Bakın ben bugüne kadar size hiç şu partiden ya da bu partiden bize oy gelecek dedim mi? Demem de. Ama her gün gerek telefonlarla, gerekse sokakta bizim önümüze geçip, bize oy vereceğini söyleyen yüzlerce başka parti mensubu vatandaşımızla karşılaştım. Biz Milliyetçi Hareket Partisi’ne mensup adaylar olarak, partimizin duruşunu en iyi şekilde sergileyecek ve kesinlikle hiçbir çirkinliğin içinde olmayacağız. Vatandaşlarımızın da bu tür çirkinliklere kanmamaları gerekir” dedi.

ŞEMİKLER “İPEK” DEDİ
Diğer yandan son seçim turlarını atan Ali İpek geçtiğimiz gün Atatürk Caddesi, Kayalık ve Hacıkaplanlar esnafını ziyaret ettikten sonra, Şemikler’de vatandaşlar ile bir araya geldi. İpek, Denizli için hazırladıkları projeleri anlattı ve yaşanan sorunları nasıl çözecekleri hakkında bilgi verdi. MHP Büyükşehir adayı aynı zamanda tapu sorunu yaşayan Şemikler’de yaşayan vatandaşlara da müjde vererek, “Bu sorunu biz çözeceğiz. Kimse sizlerin konutlarınıza, evlerinize dokunamayacak. Tapularınızı da en kısa sürede alacaksınız” dedi. Büyük sevgi gösterileri ile karşılanan Ali İpek, yaklaşık bir saatlik sohbet toplantısından sonra alkışlarla Şemikler’den ayrıldı.

ali-ipek-kimdir-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu