REKLAMI GEÇ

Ulaşımı Uluslararası Standartlara Taşıyacağız

Ulaşımı Uluslararası Standartlara Taşıyacağız

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Denizli’deki ulaşım sıkıntısının her geçen gün büyüdüğüne dikkat çekerek, bu sıkıntıyı hazırladıkları projeyle çözeceklerini belirtti.

/ DENİZLİHABER / 4 Mart 2014 Salı, 14:26

Seçimlere kısa bir süre kala MHP Denizli Büyükşehir Adayı Ali İpek, projeleri konusunda ip uçları vermeye başladı. Adaylığı açıklandığı günden bu yana her platformda Denizli’deki güzergah ve trafik sorununu dile getiren İpek, çözümün de kendilerinde olduğunu yineledi.

Denizli’de hem şehir içi hem de şehirlerarası ulaşım konusunda sıkıntılar yaşandığını vurgulayan MHP Denizli Büyükşehir Adayı Ali İpek, “Uzun süren çalışmalarımızın sonrasında hem şehir içi trafiğini rahatlatacak hem de şehirlerarası bağlantıları rahatlatacak bir proje hazırladık. Bu proje sayesinde Denizli trafiği uluslararası standartlarda, Avrupa’daki kent ulaşımından farksız olacak. Denizli bu sayede gelecek 20 yıl boyunca ulaşım sıkıntısı çekmeyecek” dedi.
facetwit

“SPOR TESİSLERİNDEN YILDIZLAR ÇIKARTACAĞIZ”
Ali İpek semtlerdeki spor alanlarının yetersiz olduğunu da vurgulayarak, “Gerek kent merkezinde gerekse ilçelerde yaptıracağımız spor tesislerinde geleceğin yıldızları yetişecek. Futboldan basketbola, voleyboldan tenise, yüzmeden jimnastiğe kadar bütün spor dallarında amatör sporculara da destek olacağız. Denizli’de spora yatırım yaptığını iddia edenlere, sportif yatırım nasıl yapılırmış göstereceğiz” dedi.

ali-ipek-kimdir-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu