REKLAMI GEÇ

İptal edilen seferler yeniden başlıyor

İptal edilen seferler yeniden başlıyor

Türk Hava Yolları tarafından 1 Haziran itibariyle kaldırılan gece ve erken uçuşların yeniden başlayacağı açıklandı. Denizli Platformu Sözcüsü Süleyman Kocasert, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin girişimlerinin sonuç verdiğini ve uçuşların kısa sürede yeniden başlayacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Haziran 2016 Pazartesi, 14:57

Türk Hava Yolları geçtiğimiz mart ayında Denizli-İstanbul uçak sefer saatlerinde değişikliğe gitmiş, bazı uçuşları da 1 Haziran’dan geçerli olmak üzere iptal etmişti.

İş dünyasının tepkilerini ilgili mercilere ileten Denizli Platformu sevindirici haberi Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’den aldı. Denizli Platformu Dönem Sözcüsü Süleyman Kocasert, İstanbul-Denizli gece uçuşu ile Denizli-İstanbul erken uçuşunun yeniden başlayacağını söyledi.

Kocasert, “Bilindiği üzere, Denizli Platformu olarak söz konusu seferlerin kalktığını öğrendiğimiz andan itibaren gerekli mercilere başvurularımızı gerçekleştirmiştik. Başta iş dünyası olmak üzere, Denizli açısından son derece önemli olan bu uçuşların kalkması açıkçası bizleri üzmüştü. Haziran başından bu yana ortaya çıkan durumun olumsuz etkilerini yaşamaya başlamıştık. Gerek bizler, gerekse yurt dışından gelen misafirlerimiz, uçak saatlerinin uygun olmayışından dolayı zaman kaybetmeye başladılar. Müjdeli haberi, konu ile yakından ilgilenen Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’den aldık. Yeni sefer saatlerinin kısa süre içinde netleşmesini bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu