REKLAMI GEÇ

İş insanı Mesut Aygören son yolculuğuna uğurlandı

İş insanı Mesut Aygören son yolculuğuna uğurlandı

Denizli Ticaret Odası’nın eski başkanlarından, Denizli’ye bir üniversite kurulmasının öncülerinden iş insanı Mesut Aygören son yolculuğuna uğurlandı. Aygören için tören, kente kazandırmak için çok gayret verdiği PAÜ yerleşkesindeki Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliyesi’nde düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Nisan 2024 Çarşamba, 16:31

Dün 82 yaşında hayatını kaybeden Denizli’nin öncül iş insanlarından Mesut Aygören bugün toprağa verildi. 1980’li yıllarda Denizli’deki üniversite kurulması için sivil girişimin öncülerinden olan Aygören, aynı zamanda Ticaret Odası başkanlığı yapmıştı. Aygören Kardeşler Kollektif Şirketi ile Aygören Otel’in de sahibi olan Aygören, bu alandaki derneklerin de kurucuları arasında yer alıyordu.

Denizli’nin 1999-2004 dönemi belediye başkanı Ali Aygören’in de ağabeyi olan Mesut Aygören için tören kuruluşunda büyük emekleri olan Üniversite yerleşkesinden yapıldı. Yerleşke içindeki Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliyesinde Aygören Ailesi taziyeleri kabul etti. Mesut Aygören’i kalabalık bir grup uğurladı.

Ali Aygören, ağabeyini kaybetmesinin üzüntüsünü yaşadığını belirtirken şu paylaşımı yaptı:

Bugün benim ve ailemiz için çok önemli olan aile büyüğümüz Ağabeyim Mustafa Mesut Aygören’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Abim, Denizli’ye gelişimiz 1960’lı yıllardan beri olmuş olup, Denizli için hemen hemen her kurum ve kuruluşta görev almıştır. Bilhassa Pamukkale Üniversitesi’nin gelmesinde büyük gayretleri olmuştur. Aygören kardeşler kollektif şirketiyle bugüne kadar hizmet vermiş, herkesin herkes için çalışıp, herkese elinden tutmaya yardımcı olmuş, hep koşmuş, koşturmuş, çalışmıştır. Denizli Ticaret Odası başkanlığı yapmış önemli bir değeri kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
6 Mayıs 2024 Pazartesi 9 24Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 13 27Parçalı Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Parçalı Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 26Az Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 15 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı