REKLAMI GEÇ

İŞKUR iş hizmeti için parkta stant açtı

İŞKUR iş hizmeti için parkta stant açtı

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR), hizmetlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak için yürüttüğü çalışmalar kapsamında, bu kez de parkta stant açtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2014 Cuma, 10:11

İŞKUR, iş arayanlar ile işverenleri kurum faaliyetleri hakkında bilgilendirmek, işsizleri açık işlerle buluşturmak, işe yerleştirmek, meslek değişimi ve seçimi aşamasındaki vatandaşlara yardımcı olabilmek amacıyla halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde stantlar açıyor.

Ramazan ayı dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Adalet ve İncilipınar parklarında düzenlediği etkinliklerde tanıtım faaliyetleri gerçekleştiren İŞKUR, iş ve meslek danışmaları aracılığıylavatandaşları bilgilendiriyor. Ayrıca tanıtım stantlarını ziyaret eden işsizlerin kaydı aalınıyor.

İŞKUR Denizli Müdürlüğü yetkilileri, “hizmet standı projesi”nin parklarla sınırlı kalmayacağını, halkın yoğun olarak bulunduğu her yerde halk ile buluşmaya, kurum hizmetlerini aktarmaya devam edeceklerini bildirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2025 Pazartesi 14 29Az Bulutlu
20 Mayıs 2025 Salı 15 29Az Bulutlu
21 Mayıs 2025 Çarşamba 16 32Az Bulutlu
22 Mayıs 2025 Perşembe 20 35Sıcak
23 Mayıs 2025 Cuma 20 35Sıcak