REKLAMI GEÇ

Kadın Meclisi’nden Huzurevi’ne ziyaret

Kadın Meclisi’nden Huzurevi’ne ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek yaşlılar ile bir araya geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçılarının da müzik ziyafeti verdiği etkinlikte yaşlılar yeni yıl öncesi moral buldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2018 Pazar, 15:05

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek yaşlılara moral verdiler. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette kadınlar yaşlılarla sohbet etti.

Yaşlıların her zaman yanında olduklarını ifade eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, “İnanıyorum ki, gönülleriniz genç. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak bizler de sizleri ziyaret ederek bu genç gönüllere dokunmak istedik. Konservatuarımızın değerli sanatçıları ile sizleri buluşturarak güzel bir gün geçirmek istedik. 2019 yılının size sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederek kadın meclisim adına hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı sanatçılarının yer aldığı etkinlikte Ahmet Algün ve Nezahat Candoğan tarafından birbirinden güzel türküler seslendirildi, etkinlikte yaşlılar zaman zaman türkülere eşlik ederek yeni yıl öncesi moral buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu