REKLAMI GEÇ

Kadınlara sağlıklı beslenme ve ilaç eğitimi

Kadınlara sağlıklı beslenme ve ilaç eğitimi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen Benim Mahallem projesi kapsamında Gerzele Mahallesi sakini kadınlara sağlıklı beslenme ve akılcı ilaç kullanımı eğitimi verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Şubat 2023 Perşembe, 14:58

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi eğitim çalışmalarına devam ediyor. Benim Mahallem projesi kapsamında Gerzele Mahallesi sakini kadınlara sağlıklı beslenme ve akılcı ilaç kullanımı eğitimi verildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Gerzele Kültür Evi’nde gerçekleşen programa Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve davetliler katıldı. Diyetisyen Dilara Sevde Uzunoğlu sağlıklı beslenme hakkında bilgilendirmelerde bulunurken, Eczacı Suna Özmutaf da akılcı ilaç kullanımı konusunda merak edilen konulara açıklık getirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, eğitim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirterek, “Kadınlarımızın sağlıklarını önemsiyoruz. Her hafta farklı bir mahallede bilgilendirme eğitimleri yapmanın yanı sıra kanser erken tanı çalışmalarının önemini anlatıyoruz” diye konuştu.

“KADINLAR DAHA SAĞLIKLI VE HUZURLU OLSUN”
Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ise, herkesin günlük yaşamda kullanacağı hayati bilgileri içeren eğitim çalışması gerçekleştirdiklerini ifade ederek, eğitmen ve katılımcılara teşekkür etti. Değirmenci, “Bunlar gündelik hayatımızda kullanabileceğimiz her birimizin işine yarayacak bilgiler. Biz istiyoruz ki, kadınlarımız daha sağlıklı ve huzurlu olsun. Kadınlarımız huzurlu, sağlıklı ve mutlu olursa inanıyoruz ki aile de sağlıklı ve mutlu olur” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu