REKLAMI GEÇ

Kaleiçi Alışveriş Şenliği başlıyor

Kaleiçi Alışveriş Şenliği başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Ticaret Odası’nın desteği ile Kaleiçi Güzelleştirme ve Kültür Derneği tarafından 23-30 Kasım tarihleri arasında 4. Geleneksel Kaleiçi Alışveriş Şenliği gerçekleştirilecek. Esnaflar ile kahvaltıda bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli’nin ilk AVM’si olma niteliği taşıyan tarihi Kaleiçi Çarşısı’nın geleneksel alışveriş günlerine tüm halkımızın katılmasını ve tarihimize sahip çıkmasını istiyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Kasım 2015 Perşembe, 12:38

4. Geleneksel Kaleiçi Alışveriş Şenliği 23-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Ticaret Odası’nın katkıları ile Kaleiçi Güzelleştirme ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen Kaleiçi Alışveriş Şenliği boyunca yapılacak indirimlerle hem tarihi Kaleiçi Çarşısı hareketlenecek, hem de vatandaşlar uygun fiyata ürenler elde edecek.

23-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek Kaleiçi Alışveriş Şenliği öncesinde geleneksel hale gelen kahvaltı düzenlendi. Kaleiçi esnafının yoğun ilgi gösterdiği kahvaltıya katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kaleiçi’nin tarihi bir mekan olduğunu belirterek, “Kaleiçi atalarımızdan, ecdadımızdan bugünlere kadar taşıdığımız alışveriş merkezi. Asıl bu işi başlatan atalarımız olmuş” dedi.

ŞENLİĞE DAVET ETTİ
Zamanın şartlarından dolayı Kaleiçi’nin tercihte geri plana düştüğünü anlatan Başkan Zolan, “Bizler her türlü alt ve üst yapı noktasında destek veriyoruz. Artık Kaleiçi daha güzel hale geldi. Bu değerlere sahip çıkıyoruz. Buranın yaşamasını ve yaşatılmasını arzu ediyoruz. Burada tarih var, köklerimiz var, geçmişimiz var. Bunun hissedilmesi amacıyla 23-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan bu şenliğimize bizler de destek veriyoruz. Ben bütün Denizlili hemşerilerimi o ruhu, o maneviyatı hissetmeleri ve buradaki güzel ürünleri uygun fiyata almak ve ihtiyaçlarını gidermek için davet ediyorum. 23 Kasım Pazartesi gününden itibaren başlamak üzere güzel etkinlikler gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kahvaltının ardından Kaleiçi esnafını ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti.

Yorumlar

Ziya alpak   -  Bağlantı 19 Kasım 2015, 22:05

Cok isabetli olmus carsi hareketlendirilmeli kultur ve tarihe sahip çıkılmalı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu