REKLAMI GEÇ

Kar başladı, ekipler alarma geçti

Kar başladı, ekipler alarma geçti

Denizli Büyükşehir Belediyesi, yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışının başlamasıyla birlikte ekiplerini teyakkuza geçirdi. Çivril, Buldan, Çal ve Çameli’de ana arterleri açık tutmaya çalışan Denizli Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele için 9 aracına daha özel donanım monte etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2015 Salı, 11:22

Denizli Büyükşehir Belediyesi, karla mücadeleye ilçelerden başladı. Kar yağışının başladığı Çivril, Buldan, Çal ve Çameli’de ana arterleri açık tutan Denizli Büyükşehir Belediyesi, diğer ilçelerde de herhangi bir olumsulzuğa karşı ekiplerini alarmda bekletiyor.

KARLA MÜCADELE EKİPLERİNE 9 ARAÇ DAHA
Kent merkezinde de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması amacı ile hazırlıklarını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele için tüm araç ve personelinin yanı sıra Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesindeki 9 kamyona daha özel kar kürüme bıçağı taktı.

BAŞKAN ZOLAN’DAN SÜRÜCÜLERE UYARI
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, beklenen kar yağışına karşı tüm hazrılıkları tamamladıklarını, karla mücadeleye ilçelerden başladıklarını söyledi. Merkez ve tüm ilçelerde karla mücadele ekiplerinin hazır olarak bekletildiğini kaydeden Başkan Zolan, şu açıklamayı yaptı:

“İlçelerde karla mücadeleye başlayan ekiplerimiz tüm yolları açık tutmak için canla başla çalışıyor. Öncelikle kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde yola çıkan sürücü kardeşlerimi kar lastiği ve zincirsiz araç kullanmamaları konusunda uyarmak istiyorum. Vatandaşlarımızın da toplu ulaşım araçlarını kullanmalarını rica ediyorum” dedi. Karla mücadele ekiplerine 9 özel donanımlı kamyonun da eklendiğini işaret eden Başkan Zolan, “Vatandaşlarımızın huzur ve can güvenliği için her zaman olduğu gibi 24 saat görev başında olacağız. Sahada çalışan tüm arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu