REKLAMI GEÇ

Denizli buz kesecek

Denizli buz kesecek

Denizli dün akşam saatlerinden kar yağışının etkisi altına girdi. İlçelerde başlayan kar gece saatlerinde kent merkezine de geldi, Denizli beyaz bir örtüye büründü. Kar beraberinde soğuğu da getirdi. Veriler, bugünü -1 ile -4 derece aralığında geçirecek olan kentin Perşembe ve Cuma günleri tam anlamıyla donacağını gösterdiler. Kentte hava sıcaklığı -9 dereceye kadar düşecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2018 Çarşamba, 12:33

Denizli’ye dondurucu kış geldi. Akşam saatlerinde başlayan kar beraberinde soğuk hava dalgasını da getirdi. Dün ilçelerde başlayan ve gece saatlerinde kent merkezine ulaşan kar ile birlikte soğuk hava da etkili oluyor.

Kent geneli bugünü -1 ile -4 derece arasındaki soğuk hava ile geçirecek. Ancak, asıl soğuklar yarın başlayacak. Denizli’yi donduracak soğuklar bazı ilçelerde -9 dereceye kadar düşecek.

İşte ilçe ilçe hava durumu:

MERKEZEFENDİ:
Merkezefendi günü 1 derece ortalamasında geçirecek. Perşembe günü -3 dereceye düşecek olan soğuklar Cuma günü bir derece gerileyecek ve -2 derece seviyesine düşecek. Cumartesi günü ise Merkezefendi sıcaklık 0 derece olacak.

PAMUKKALE:
Pamukkale günü 0 derece ile geçirirken, Perşembe günü ciddi bir düşüş yaşanacak ve -5 dereceye gerileyecek. Cuma gününü de aynı soğuk havanın etkisinde geçirecek olan Pamukkale’yi Cumartesi günü de -4 derecelik soğuk bekliyor.

ACIPAYAM:
Acıpayam bugünü -3 derecelik hava ile geçirecek. Perşembe günü -7 dereceye gerileyecek olan sıcaklık, Cuma günü -6, Cumartesi günü de -4 derece hissedilecek.

BABADAĞ:
Babadağ da soğuk havanın etkisi altında. Kar ile birlikte düşen sıcaklık Babadağ’da bugün -2 derece seviyesinde hissediliyor. Perşembe gününü -7 ile dondurucu soğuğun etkisinde geçirecek olan ilçede Cuma günü -5, Cumartesi günü de -3 derecelik soğuk var.

BAKLAN:
Baklan’da da bugün hava sıcaklığı -2 derece. Perşembe ve Cuma günleri -8 derecelik sıcaklığın etkileyeceği Baklan, Cumartesi günü -6 ile boğuşacak.

BEKİLLİ:
Bekilli de Denizli’nin en soğuk ilçelerinden biri olacak. Bugünü -3 derece seviyesinde geçirecek olan ilçe Perşembe ve Cuma günleri -8 derece donacak. Cumartesi günü de Bekilli’de hava sıcaklığı -7 derece olacak.

BEYAĞAÇ:
Beyağaç kar ile birlikte düşen hava sıcaklığını yoğun hisseden ilçelerden biri oldu. Bugün -2 derece seviyesinde seyreden soğuklar perşembe günü -7’ye, Cuma günü de -6’ya düşecek. Cumartesi günü de ilçede sıcaklık -4 derece olacak.

BOZKURT:
Günü -2 derecelik sıcaklığın etkisinde geçiren Bozkurt, Perşembe ve Cuma günleri -7 derece hissedecek. Cumartesi günü de Bozkurt’ta hava sıcaklığı -6 derece olacak.

BULDAN:
Buldan Denizli’nin birçok ilçesine göre soğuğu fazla hissetmeyecek. Bugünü -1 derece seviyesinde geçirecek olan Buldan’da Perşembe ve Cuma günleri sıcaklıklar -5 dereceye düşecek. Cumartesi günü ise Buldan’da sıcaklık -4 derece olacak.

ÇAL:
Çal, soğuğu iliklerine kadar hissedecek. Bugün -3 derecelik soğuk ile boğuşacak olan Çallılar, Perşembe günü -9 derecelik soğuğu iliklerine kadar hissedecek. Çal’da Cuma günü -7, Cumartesi günü de -5 derecelik soğuk var.

ÇAMELİ:
Çameli’de bugün hava sıcaklığı -3 derece seviyesinde olacak. Perşembe günü -8 derece ile donacak olan Çameli, Cuma günü -7, Cumartesi günü de -5 dereceyi hissedecek.

ÇARDAK:
Çardak’ta bugün hava sıcaklığı -2 derece. Perşembe ve Cuma günleri sert bir düşüş ile -9’a gerileyecek olan sıcaklık, Cumartesi günü -6 derece seviyesinde olacak.

ÇİVRİL:
Çivril de Çardak’ı aratmayan soğuklar ile boğuşacak. Bugün -3 derece seviyesinde seyredecek olan sıcaklık Perşembe günü -9, Cuma günü de -8 derece olacak. Çivril’de Cumartesi günü sıcaklık ise -7 derece olacak.

GÜNEY:
Güney’de hava sıcaklığı bugün -2 derece. Perşembe gününü -8, Cuma gününü de -7 derecelik soğuk havayla geçirecek olan Güney’de Cumartesi günü -6 derecelik sıcaklık olacak.

HONAZ:
Honaz’da da nispeten sıcak bir hava hakim olacak. Bugünü 0 derece ortalamayla geçirecek olan Honaz’da Perşembe ve Cuma günü -5, Cumartesi günü de -3 derecelik sıcaklık olacak.

KALE:
Kale’de bugün hava sıcaklığı -2 derece. Perşembe gününü -7 derecelik soğuğun etkisinde geçirecek olan Kale, Cuma günü -6, Cumartesi günü de -5 dereceyi hissedecek.

SARAYKÖY:
Sarayköy’de soğuğun daha az hissedildiği ilçelerden biri. Bugün 1 derece ortalaması bulunan hava sıcaklığı Perşembe günü -4, Cuma günü de -3 olacak. Sarayköy’de Cumartesi günü hava sıcaklığı -1 derece seviyesinde olacak.

SERİNHİSAR:
Dondurucu soğuğu iliklerine kadar hissedecek olan ilçelerden biri de Serinhisar. Bugün -3 derece seviyesindeki sıcaklığı hissedecek olan Serinhisar, Perşembe günü -9 ile donacak. Cuma günü -8 derece olacak sıcaklık, Cumartesi günü ise -6 derece hissedilecek.

TAVAS:
Tavas, -4 derece ile bugünün en soğuk ilçelerinden biri. Perşembe günü -9 derecelik soğuk ilçede etkili olurken, Cuma günü -8, Cumartesi günü de -6 derece olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu