REKLAMI GEÇ

Kar Denizli’ye ağır geldi

Kar Denizli’ye ağır geldi

Denizli günler öncesinden yağacağı duyurulan kara hazırlıksız yakalandı. Şehir merkezindeki ana arterlere saatlerce müdahale edilemedi. Araçlar yollarda kaldı. Kar kimine sefa olurken, kimine de cefa oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ocak 2015 Salı, 09:03

ic-agacDenizli kara hazırlıksız yakalandı. Akşam saatlerinde başlayan kar birkaç saat içinde yığınlar oluşturdu. Yolları kar kapladı. Araçlarıyla akşam saatlerinde evlerine dönmek isteyen vatandaşlar zor anlar yaşadı. Zinciri olmayanlar, kayarak yol kenarlarına savruldu. Çoğu tekrar aracını hareket ettiremediği için, otomobilini yolda bırakıp, ya otobüse bindi ya da yürüyerek evinin yolunu tuttu. Belediye otobüsleri de yollarda kaldı, seferlerini sürdüremedikleri için vatandaşlar durakta bekledi. 

ic-otobus

KARIN AĞIRLIĞINI KALDIRAMADI
Bu arada son yılların en yüksek miktarda kar yağışını alan Denizli’de bazı ağaçlar, üzerlerine binen yükü kaldıramadı. Birçok ağacın dalları kırıldı ya da devrildi. Bir ağaçta Lise Cadadesi’ndeki park halinde bulunan otomobilin üzerine devrildi. Araçta kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 18 32Parçalı Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 18 30Çok Bulutlu