REKLAMI GEÇ

Kar, hayatı felç etti

Kar, hayatı felç etti

İlimizde dün başlayan şiddetli fırtına ve kar yağışı nedeniyle 16 köy yolu ulaşıma kapanırken, köylerde enerji nakil hatlarında sorunların yaşandığı açıklandı. Çardak Havaalanında ise buzlanmadan dolayı, İstanbul-Denizli ve Denizli-İstanbul sabah seferleri iptal edildi.

/ DENİZLİHABER / 29 Ocak 2009 Perşembe, 01:00

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Denizli ve ilçelerindeki ulaşımda herhangi bir sorun yaşanmazken, Acıpayam’a bağlı Aliveren ve Eskiköy; Bozkurt’a bağlı Mecidiye, Hayrettin, Armutalan, İncelertekkesi ve Baklankuyucak; Çardak’a bağlı Hayrettin ve Söğüt; Çivril’e bağlı Karabedirler, Çapak, Belence, Çakallar ve Osmanköy; Honaz’a bağlı Karaçay ile Serinhisar’a bağlı Kocapınar köyleri olmak üzere toplam 16 köy yolu kapandı. Yol açma çalışmalarına, Karayolları 27. Şube Şefliği ve İl Özel İdaresi ekiplerince devam ediliyor.

Ayrıca, Çivril’de yoğun kar yağışı ve şiddetli fırtına nedeniyle çok sayıda ağaç devrildi. Enerji nakil hatlarının kopması nedeniyle, Çivril’in yüzde 50’sine elektrik verilemediği açıklandı. Yine Irgıllı ve Emirhisar Kasabaları ile bazı köylerde de enerji hatları zarar gördü ve Baklan, Çal ve Çardak Havaalanı’na, elektrik hatlarının kısmen kopması nedeniyle bir süre elektrik verilemedi.

Çardak Havaalanı’nda buzlanmadan dolayı, bu sabah İstanbul’dan Denizli’ye gelecek olan 236 ve Denizli’den İstanbula’a gidecek olan 237 sefer sayılı uçuşlar iptal edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
7 Temmuz 2025 Pazartesi 25 41Sıcak
8 Temmuz 2025 Salı 26 41Sıcak
9 Temmuz 2025 Çarşamba 26 42Sıcak
10 Temmuz 2025 Perşembe 26 41Sıcak
11 Temmuz 2025 Cuma 24 40Sıcak