REKLAMI GEÇ

Kar ve soğuk birlikte geldi

Kar ve soğuk birlikte geldi

Bir süredir bahar havasına alışan Denizli’de karla karışık yağmur beraberinde soğuğu da getirdi. Denizli, bahara girmeye hazırlanırken, kara kış kapıya dayandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Şubat 2019 Çarşamba, 11:06

Bir süredir yazdan kalma günler yaşayan Denizli’ye kış geri geldi. Meteoroloji Müdürlüğü’nün günler öncesinden uyarısını yaptığı kar yüksek kesimlerde başladı.

Kentin genelinde bugün kar ve karla karışık yağmur bekleniyor. Sabah saatlerinden itibaren yüksek kesimlerde başlayan ve ilçe merkezlerine doğru inen kar beraberinde soğuğu da getirdi.

KARLA KARIŞIK YAĞMUR BEKLENEN İLCELER
Meteoroloji Müdürlüğü bugün Acıpayam, Babadağ, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt, Buldan, Güney, Honaz, Kale, Merkezefendi, Pamukkale, Sarayköy, Serinhisar, Tavas’ta karla karışık yağmur beklendiğini açıkladı.

5 İLÇEDE KAR VAR
Baklan, Çal, Çameli, Çardak ve Çivril’de ise kar bekleniyor. Hafif de olsa bu 5 ilçenin bugün beyaza bürüneceği açıklandı.

SOĞUK ETKİLİ
Sabah saatlerinde yüksek kesimlerde başlayan kar kent merkezi ve ilçelere soğuk olarak döndü. Hava sıcaklıkları hissedilir derecede düştü. Sıcaklık bazı ilçelerde -5 dereceye kadar düştü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu