REKLAMI GEÇ

Karanfilli müzikli Sevgililer Günü kutlaması

Karanfilli müzikli Sevgililer Günü kutlaması

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 14 Şubat Sevgililer Günü etkinliği düzenledi. Kadın Meclisi üyeleri vatandaşlara ve esnafa canlı müzik eşliğinde kırmızı karanfil dağıttı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Şubat 2015 Cumartesi, 18:01

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla farklı bir etkinliğe imza attı. Bayramyeri Meydanı’nda Kent Konseyi Kadın Meclisi El Emeği Pazarı açan Kadın Meclisi üyeleri, canlı müzik ve şarkılar eşliğinde vatandaşlara karanfil dağıttı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, şiddetin ve savaşın olmadığı, mutlu günlerin yaşandığı bir gün olması dileğiyle farklı bir etkinlik yapmaya karar verdiklerini belirterek, şunları söyledi:

“Bizler istiyoruz ki sevmeyi bilelim, sevgiyi tadalım, sevgilimizle mutlu olalım. Bütün insanlar sevgililer gününde huzurlu ve mutlu olsun. Denizlimizde bugün şöyle bir dileğimiz oldu: Bir karanfil dağıtalım bir müzik şöleni yapalım bütün Bayramyeri’ndeki hemşehrilerimiz bu güzel günü bilsinler, öğrensinler. Bu nedenle vatandaşlarımızla beraber olduk. Umarım etkinliğimizi beğenirler, biz daha da mutlu oluruz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
5 Mayıs 2024 Pazar 10 22Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 9 24Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 14 28Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Az Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 29Az Bulutlu