REKLAMI GEÇ

Karataş hatalı parka dikkat çekti

Karataş hatalı parka dikkat çekti

Yaptığı açıklamalar ve tespitleriyle Denizli’de trafiğin düzelmesi için mücadele veren Türkiye Trafik Kazalarını Önleme Derneği Denizli Şubesi Başkanı Tevfik Karataş, bu kez hatalı park sorununa dikkat çekti. Karataş, Servergazi Devlet hastanesi önündeki Bereket Caddesi’nde caddenin iki tarafına da otomobillerin park yasağı uyarısına rağmen park ettiğini, dolmuşların durak harici yolcu aldığını belirterek hatalı olanlar hakkında işlem yapılmasını istedi.

/ DENİZLİHABER / 4 Şubat 2012 Cumartesi, 16:35

Türkiye Trafik Kazalarını Önleme Derneği Denizli Şubesi Başkanı Tevfik Karataş,Servergazi Devlet hastanesi önündeki Bereket Caddesi’nde “duraklamak ve park etmek yasaktır” levhası olmasına rağmen caddenin iki tarafına da otomobillerin park ettiğini, Denizli Servergazi Hastanesine hasta taşıyan ve olay yerine hızlı bir şekilde gitmesi gereken ambülansların hatalı park eden araçlar yüzünden sıkıntı yaşadığını söyledi.

Hastane önünde acil girişinde de Acil Levhası önünde 1200 Evler –Bahçelievler,12000 Evler-Barbaros ve 1200  Evler-Bayramyeri direkt,1200 Evler-Çakmak,1200 Evler Yeni Mahalle dolmuşlarının durarak yolcu aldıkları tespit ettiklerini de söyleyen Karataş ”Bu hat güzergahında dolmuşlar hastane girişinde yolcu indirip alarak ambülansların giriş ve çıkışlarını engellemekte hatta yolu kapatmaktadırlar. Bu hastane önündeki Bereket Caddesi Belediye Denetimli Özel Halk Otobüsleri de yoğun olarak kullanmaktadır. Servergazi   Devlet Hastanesi yanında bulunan Denizli Belediyesine ait Otoparkın ücretinin günlük 1 TL olduğu ve kapasitesinin yüzde 50 ile çalıştığı görülmüştür. Denizli Belediyesi Otopark ücretinin 1 TL olduğuna ait bez afişin hastane önündeki caddeye asılmasında sürücüleri bilgilendirmek adına  yararlı   olacağını düşünüyoruz.Otopark girişinde “otopark ücreti 1 TL” dubaların sürücüleri bilgilendirmek adına yeterli olmadığını düşünüyoruz” dedi.

Servergazi Devlet hastanesi önündeki Bereket Caddesi’nde, hatalı park eden sürücülere 72 TL para cezası uygulanmasını Denizli İl Trafik Komisyonu Başkanlığından talep ettiklerini de sözlerine ekleyen Türkiye Trafik Kazalarını Önleme Derneği Denizli Şubesi Başkanı Tevfik Karataş ”Ayrıca hastane önünde dolmuş durağının olmadığı yerde yolcu indirip –bindirerek trafik akışını aksatan ve ambülansların giriş- çıkışına engel olan dolmuş şoförleri için de yasal işlem yapılması konusunda da Denizli İl Trafik Komisyonuna başvurumuzu yaptık” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Mayıs 2025 Cumartesi 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Mayıs 2025 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2025 Pazartesi 14 29Az Bulutlu
20 Mayıs 2025 Salı 15 29Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2025 Çarşamba 15 30Az Bulutlu