REKLAMI GEÇ

Kaymakamlar Polisevi’nde toplandı

Kaymakamlar Polisevi’nde toplandı

İl İdare Şube Başkanları ve Kaymakamlar Toplantısı, Denizli Valisi Hasan Karahan başkanlığında Vali Yardımcısı, İlçe Kaymakamları ile kamu kurumlarının müdürlerinin katılımıyla yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Haziran 2019 Salı, 15:21

İl İdare Şube Başkanları ve Kaymakamlar Toplantısı, Polisevi’nde yapıldı. Vali Hasan Karahan’ın başkanlığını yaptığı toplantıya Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, Hakkı Ünal, Halil Canavar, Zafer Öz, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz ve İl Müdürleri Katıldı.

Polisevi’nde düzenlenen toplantıda Vali Hasan Karahan Deni,zli’de kamu kurum ve kuruluşlarının hep birlikte işbirliği içerisinde çalışmasının önemine değindi. Vali Karahan, “ Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak, eksiklikleri görerek uygulamada ortaya çıkan aksaklıkları hızlı bir şekilde çözmek adına sizlerin düşüncelerini almak, karşılıklı fikir alış verişinde bulunmak için biraraya geldik.  Gayemiz vatandaşlarımızın memnuniyetidir. Onun için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Ayrıca toplantıda; Denizli’nin genel asayiş durumu, okul çevrelerinin güvenliği, uyuşturucu ile mücadele, İlimizde ve ilçelerimizde devam eden yatırımların son durumlarının değerlendirilmesi, Kamu binalarının bakımı ve onarımı için tahsis edilen ödenekler doğrultusunda hizmet binalarında gerekli çalışmaların tamamlanması, hizmet kalitesinin arttırılması iş ve işlemlerin etkin hızlı ve verimli bir şekilde yürütülmesi için kurumlar arası koordinasyonun sağlanması gibi konular ele alınarak yatırımcı Kurumların İl Müdürleri tarafından da İlimiz merkez ve ilçelerimizde gerçekleşen yatırımların son durumları hakkında bilgiler verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu