REKLAMI GEÇ

Kent genelinde koronavirüs denetimleri sürüyor

Kent genelinde koronavirüs denetimleri sürüyor

İçişleri Bakanlığı tarafından alınan karar gereği kapsamlı koronavirüs denetimleri sürüyor. Ekipler il genelinde sürekli denetim yaparken, Vali Ali Fuat Atik vatandaşlardan destek istedi. Vali Atik, “Süreci hep birlikte yönetirsek başarıya ulaşırız. Özellikle akşam saatlerinde akraba ve komşu ziyaretlerini azaltalım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Kasım 2020 Cuma, 18:08

Bakanlık genelgesinin ardından Denizli’de kapsamlı koronavirüs denetimleri sürüyor. Özellikle kent merkezi ve işlek caddelerde sürekli devriye gezen güvenlik güçleri maske ve mesafe denetimleri yapıyor. Ekipler, açık olan işyerlerini de denetliyor.

Kent sakinlerinin büyük çoğunluğunun Kovid-19 tedbirlerine uyduğu gözlenirken, kentin en işlek yerlerinden 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda yoğunluk olduğu gözlendi.

VALİ ATİK’TEN ÇAĞRI
Vali Ali Fuat Atik, vatandaşlara çağrıda bulunarak özellikle akşam saatlerinde akraba ve komşu ziyaretlerinin azaltılmasını istedi. Kentte sürekli olarak denetimler yapıldığını ve vatandaşların kurallara uyduğunu anlatan Atik, “Denizli’mizde insanlarımız kurallara uyduğunu görüyoruz. Süreci hep birlikte yürütürsek başarıya ulaşacağız. Filyasyon çalışmalarını tek tek takip ediyoruz. Birçok yerde denetimler ve ziyaretler yapıyoruz. Apartmanlarda yaşayanlar evlerine girip çıkan seyyar çalışanlara HES kodu soracak. Ayrıca apartman yöneticileri de filyasyon ekiplerine destek verecek.”

Yorumlar

Dündar   -  Bağlantı 28 Kasım 2020, 11:36

Bu iş böyle olmaz bizim insanımız anlamıyor, haftasonu tamamen haftaiçi akşam 20:00’den sokağa çıkma yasağı gelecek bu da olmazsa 14 gün full kapat başka çare yok bak ondan sonra sayılar nasıl düşüyor

Haso   -  Bağlantı 27 Kasım 2020, 20:34

Bakın, biz geliyoruz, ona göre. Biz gidince n’aparsanız yapın mi diyor devletimiz. Denetim denilen şey habersiz olmaz mı? Hep diyorum; “dostlar alışverişte görsün” hesabı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu