REKLAMI GEÇ

Kent Konseyi Bozkurt’ta

Kent Konseyi Bozkurt’ta

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi yönetimi, tanıtım günleri kapsamında Bozkurt’a giderek, çalışma ve işleyişi hakkında bilgilendirmede bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Haziran 2016 Perşembe, 15:06

Bozkurt’a giden Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör ve yürütme kurulu üyeleri, Bozkurt Kaymakamı Adem Balkanlıoğlu ve Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ile görüştü.

Bu arada, Kent Konseyi faaliyetlerinin anlatımıyla ilgili olarak Bozkurt Konferans Salonu’nda bir toplantı düzenlendi. Toplantıda Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kent Konseyi’nin işleyişi hakkında bilgi verdi. Kent konseylerinin gönüllülük esasına göre hizmet verdiğini anlatan Özen, “Yaptığımız hizmetlerin herhangi bir ücreti olmamakla birlikte manevi haz bizim en büyük mutluluğumuz” dedi.

Kadın Meclisi’nin çalışmalarıyla ilgili de bilgi sunan Özen, kadınlara yönelik eğitimler ve konferanslar düzenlediklerini, bu çerçevede bir kaç kez Bozkurt’u ziyaret ederek özellikle cezaevindeki kadın hükümlülerle bir araya geldiklerini söyledi.

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ise, kent konseylerinin Kadın, Gençlik, Engelli ve Çocuk Meclisleri ile toplumun tamamını oluşturan katmanlar ile birlikte hizmet verdiğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu