REKLAMI GEÇ

Kent Konseyi’nden kadınlara kahvaltı

Kent Konseyi’nden kadınlara kahvaltı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlediği “Cumhuriyet Kadınları” etkinliğinde, sivil toplum kuruluşlarının kadın üyelerini bir araya getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ekim 2015 Perşembe, 11:50

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin “Cumhuriyet Kadınları” etkinliği Polisevi’nde gerçekleştirildi. Etkinliği Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın eşi Berrin Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Turgut, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın kadınlar için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, “Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlemiş olduğumuz programda bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Böyle bir günde bütün STK temsilcileri ve üyeleri ile bir arada olmak bize onur verdi” dedi.

Cumhuriyet’inkadınlara yönelik çok sayıda yenilik ve haklar getirdiğini vurgulayan Özen, “Medeni Kanuna göre haklarımızı elde ettik, tek eşlilik hakkını elde ettik. En önemlisi biz kadınlar seçme ve seçilme hakkını elde ettik. Biz bunu Ata’mıza borçluyuz. Artık şimdi meclislerde kadınlarımız var. Bizler kadınların meclislerdeki sayısının artmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu