REKLAMI GEÇ

Kent merkezine yılın ilk karı düştü

Kent merkezine yılın ilk karı düştü

Gece yarısından itibaren önce yüksek kesimleri, ardından da bir çok ilçeyi etkisi altına alan kar kent merkezine de ulaştı. Yüksek kesimlerden kademeli olarak gelen kar kent merkezine bu yıl ilk kez düştü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2016 Pazartesi, 17:31

Denizli dün gece saatlerinden itibaren kar yağışının etkisi altına girdi. Yüksek kesimlerde başlayan ve ardından bir çok ilçeyi etkisi altına alan kar, Çameli’de eğitime bir gün ara verilmesine yol açacak seviyeye kadar ulaştı. 

İlçeleri beyaz örtüyle kaplayan kar saat 17.00 sıralarında il merkezine de ulaştı. Kent merkezi yılın ilk karını görmüş oldu.

Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının gece de özellikle yüksek kesimlerde etkili olacağını, ancak Salı günü gün içinde kar beklenmediğini açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2025 Pazartesi 14 29Az Bulutlu
20 Mayıs 2025 Salı 15 29Az Bulutlu
21 Mayıs 2025 Çarşamba 16 32Az Bulutlu
22 Mayıs 2025 Perşembe 20 35Sıcak
23 Mayıs 2025 Cuma 20 35Sıcak