REKLAMI GEÇ

Kentin gelecek 5 yılını şekillendirecek stratejik plan toplantıları sürüyor

Kentin gelecek 5 yılını şekillendirecek stratejik plan toplantıları sürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin “Şehrimizin geleceğine birlikte yön verelim” sloganıyla hayata geçireceği Stratejik Plan Toplantısı geniş bir katılımla yapıldı. Stratejik planın şehrin gelecek 5 yılına ışık tutacağını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geçmişte olduğu gibi, bugün de, yarın da Denizli’ye birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2019 Çarşamba, 18:01

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin gelecek 5 yılını kapsayacak hizmet, çalışma, faaliyet ve projelerini belirlemek üzere yaptığı Stratejik Plan Toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve akademisyenler katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2020-2024 yılı Stratejik Planını belirlemek üzere kısa süre önce vatandaşlarla anket yaptıklarını hatırlatan Başkan Osman Zolan, şehrin geleceğini belirlemek üzere tüm paydaşların görüş ve önerilerini almaya devam ettiklerini söyledi.

“BİRLİKTE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
“Şehrimizin geleceğine birlikte yön verelim” sloganıyla hayata geçirilen stratejik planın çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Başkan Osman Zolan, “Geleceğimize birlikte yön vermek için, sizlerin de fikir ve önerilerine ihtiyacımız var. Geçmişte olduğu gibi, bugünde, yarında Denizli’ye birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Bunu taş üstüne taş koyarak, güzellikleri ortaya çıkartarak, ihtiyaçları gidererek ve vatandaşlarımızın talebini yerine getirerek yapacağız. Denizli’nin daha yaşanabilir, daha mutlu bir şehir olmasını istiyoruz. Herkesin arzu ettiği hizmetleri çok rahat bir şekilde aldığı bir şehir olmasını arzu ediyorum” diye konuştu.

“ŞEHRİN GELECEĞİNE DENİZLİMİZDE YAŞAYAN TÜM İNSANLARIMIZLA YÖN VERDİK”
5 yıl önce de aynı şekilde stratejik plan hazırladıklarını hatırlatan Başkan Osman Zolan, o gün yapılan çalışmayla Denizli’nin ihtiyaçlarını belirlediklerini ve bu yönde yatırımlar yaparak dertlere derman olduklarını anlattı. Başkan Zolan, “Bu şehrin geleceğine tek başımıza değil, Denizli’de yaşayan tüm insanlarımızla yön verdik. Bundan sonra da aynı yürüyüşü gerçekleştirmeyi arzu ediyorum. Denizli’nin gelecek 5 yıllık bir yol haritasının olması gerekiyor. Bunu da birlikte ortaya koymamız gerekir. Sizlerin katkılarını çok önemsiyorum. Bu bize ışık tutacak” dedi.

“DENİZLİ, TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR ŞEHİR”
Denizli’nin geleceğine yönelik faydalı bir iş yapıldığına dikkati çeken Vali Karahan ise, Denizli’de yaşayan herkesin görüş beyan edebileceği bir platform sağlandığını söyledi. Vali Karahan, “Denizli özel bir konuma sahip, her türlü nimete sahip bir şehir, bunun kıymetini bilmek lazım. Denizli’nin daha iyi noktalara gelmesi için elimizden geleni yapmak bizim boynumuzun borcudur. Denizli için, Denizlili hemşerilerimizin yapmayacağı fedakarlık yok. Bu anlamda da Denizli, Türkiye’ye örnek bir şehir” diye konuştu.

ÇALIŞMANIN BİLİMSEL YÖNTEMİ ANLATILDI
Denizli Büyükşehir Belediyesi 2020-2024 Stratejik Plan çalışmaları kapsamında bir sunum gerçekleştiren Pamukkale Üniversitesi’nden Doç. Dr. İbrahim Aksel, çalışmanın metodolojisi ve hedefleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Doç. Dr. Aksel, “Önümüzdeki 5 yıl boyunca yapılacak çalışmaları tasnif edip, tespit edeceğiz. Daha sonra sınıflandırmasını yapıp, anketlere yapılan yorumların hepsini nitel veri analizi ile sınıflandıracağız” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından toplantıya katılanlar Denizli’nin gelecek 5 yılına ışık tutacak stratejik plan hakkında talep ve önerilerini yazılı veya sözlü olarak aktardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu