Yaşlıların gönlünü aldılar

Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Muharrem ayı dolayısıyla hayırseverler Hülya Terzioğlu ve Gülay Mazıoğlu tarafından aşure ve keşkek ikramı yapıldı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Kasım 2015 Perşembe, 12:14
Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Muharrem Ayı nedeniyle etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Vali Şükrü Kocatepe ve eşi Sultan Kocatepe, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın, Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Pakize Işıklı, Hayırsever İşadamı Orhan Abalıoğlu, hayırseverler Hülya Terzioğlu ve Gülay Mazıoğlu katıldı.
Etkinlikte, hayırseverler Terzioğlu ve Mazıoğlu tarafından aşure ve keşkek ikram edildi. Huzurevi sakinleri ile sohbet eden Vali Kocatepe ve eşi yaşlıların sorunlarını dinledi.
Vali Kocatepe, etkinliğin sonunda verdikleri desteklerden dolayı Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Pakize Işıklı ile hayırseverlere teşekkür belgesi verdi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 29 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Az Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 16 | 32 | Az Bulutlu |
22 Mayıs 2025 Perşembe | 20 | 35 | Sıcak |
23 Mayıs 2025 Cuma | 20 | 35 | Sıcak |