REKLAMI GEÇ

Kıbrıs gazilerine madalya

Kıbrıs gazilerine madalya

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından, Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan gaziler için hazırlanan Milli Mücadele Madalyası ve Beratı, gaziler ile hayatta olmayanların ailelerine düzenlenen törenle verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2019 Perşembe, 18:09

Kıbrıs Barış Harekâtına katılarak “Gazilik” unvanı alan kahramanlara, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından Milli Mücadele Madalyası verilmesi uygun görüldü.

Madalyaların gaziler ile hayatta olmayan gazilerin yakınlarına verilmesi görevi, KKTC’nin tüm illerde temsilcilikleri bulunmadığı için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerine verildi.

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene, Vali Hasan Karahan, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Bilal Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Metin Düz, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Aile ve Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürü Süleyman Erdoğan, Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar ile Devlet Övünç Madalyası alacak olan gazi ve gazi yakınlarımız katıldı.

Törende, 159 gazi ve gazi yakınına Milli Mücadele Madalyaları ve beratı protokol üyeleri tarafından verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu