REKLAMI GEÇ

Kim takar delinatörü?

Kim takar delinatörü?

Trafiğe kapalı yolların girişine ve yasak olan yerlere park yapılmasını önlemek için konulan delinatörler, birçok yerde ya eziliyor ya da üzerinden geçiliyor. Bunun örneklerinden birisi de Pamukkale’nin Topraklık Mahallesi’nde yaşanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2015 Pazartesi, 09:43

Topraklık Mahallesi’nde 2231 ve 2232 nolu sokaklara Fevzi Çakmak Bulvarı tarafından araç girişi yasak. Bunun için sokak girişine pamukkale Belediyesi’nce delinatörler konuldu. Ancak, bu sokağa girmek isteyenler için delinatörler bir engel oluşturmuyor. Çünkü onların üzerinden geçiyorlar.

Sürücülerin üzerlerinden araçla geçmesi nedeniyle hasar gören delinatörlerden ikisi bir süre sonra yere yapıştı. Artık engel olsun diye konulan delinatörler hiçbir sürücüye engel teşkil etmiyor.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
13 Mayıs 2025 Salı 14 27Parçalı Bulutlu
14 Mayıs 2025 Çarşamba 14 26Parçalı Bulutlu
15 Mayıs 2025 Perşembe 13 27Parçalı Bulutlu
16 Mayıs 2025 Cuma 15 32Parçalı Bulutlu
17 Mayıs 2025 Cumartesi 17 31Parçalı Bulutlu