REKLAMI GEÇ

Kınıklı’ya Gençlik Merkezi

Kınıklı’ya Gençlik Merkezi

Büyükşehir Belediye Meclisi, öğrencilerin yoğun olduğu Kınıklı Mahallesi’nde Gençlik Merkezi’nin yapımında kullanılmak üzere İller Bankası’ndan 13 milyon liralık kredi alınmasıyla ilgili Başkan Osman Zolan’a yetki verdi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2016 Çarşamba, 08:30

Büyükşehir Belediye Meclisi mayıs ayı toplantılarına devam ediyor. 3. birleşiminin ilk oturumuna Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlık etti. 15 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanmasının ardından oturuma ara verildi.

denizli-kinikli-merkez-13-milyon-lira-kullanilacam-1

ZOLAN MECLİS’TEN AYRILDI
Başkan Zolan’ın meclisten ayrılmasının ardından 2. oturumu Ali Değirmenci yönetti. İkinci kez yoklamanın alınmasının ardından gündem maddelerinin görüşmesine geçildi. Kınıklı Gençlik Merkezi’nin yapımı için İller Bankası’ndan kullanılacak olan 13 milyon liralık kredi ile ilgili işlemlerin yürütülmesi için Başkan Osman Zolan’ın yetki talebi meclis gündemine geldi.

ÇOK FONKSİYONLU OLACAK
Gençlik Merkezi ile ilgili meclis üyelerine bilgi veren Değirmenci, tesisin çok fonksiyonlu olacağını, öğrencilerin hoşça vakit geçirebileceği kafelerden, spor salonlarına, kütüphaneden öğrencilerin ilgi alanlarına yönelik resim, müzik, tiyatro, hat sanatı ve fotoğrafçılık gibi kulüplerin yer alacağını söyledi.

13 MİLYON LİRALIK KREDİ
Meclis üyeleri, Gençlik Merkezi’nin yapımı için kullanılmak üzere İller Bankası’ndan 13 milyon liralık kredi alımı ile ilgili tüm işlemlerin yürütülmesi için Başkan Zolan’a yetki verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
8 Mayıs 2024 Çarşamba 14 30Az Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 27Sağanak Yağışlı
10 Mayıs 2024 Cuma 13 26Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2024 Cumartesi 12 22Sağanak Yağışlı
12 Mayıs 2024 Pazar 11 24Çok Bulutlu