Kısıtlamanın sona ermesiyle Denizliler sokağa döküldü

Denizli’de 3 gün süren sokağa çıkma kısıtlamasının ardından haftanın ilk gününde insanlar sokaklara akın etti. Kentin en işlek yeri olan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki yoğunluk oluştu. Özellikle mağaza ve bankaların önünde sıraya giren vatandaşların birçoğunun sosyal mesafeye dikkat etmediği görüldü.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2021 Pazartesi, 14:06
İçişleri Bakanlığı genelgesi ile koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında Denizli’de 84 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması 22 Nisan Perşembe günü saat 19.00’da başlamıştı. 3 gün süren yasak bu sabah 05.00’da sona erdi.
Kısıtlamanın sona erdiği haftanın ilk gününde Denizlili vatandaşlar kendini sokağa attı. Vatandaşlar kentin en işlek yeri olan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda yoğunluk oluşturdu.
Özellikle mağa ve banka önlerinde uzun kuyrukların oluşurken, sıraya giren vatandaşların birçoğunun sosyal mesafe kurallarına uymadığı görüldü.
Cadde üzerinde devriye gezen polis ekipleri, megafonlarla vatandaşları sosyal mesafe konusunda sık sık uyardı. Kurallara uymayanlara ceza kesildi.
Öte yandan, bugün yapılacak olan kabine toplantısında ülke genelinde 3 haftalık tam kapanma kararının alınması bekleniyor.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
15 Mayıs 2025 Perşembe | 11 | 27 | Az Bulutlu |
16 Mayıs 2025 Cuma | 14 | 32 | Parçalı Bulutlu |
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 16 | 30 | Parçalı Bulutlu |
18 Mayıs 2025 Pazar | 16 | 29 | Çok Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 15 | 30 | Az Bulutlu |