REKLAMI GEÇ

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Denizli’ye geliyor

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Denizli’ye geliyor

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Denizli Büyükşehir Belediyesi, AYSİAD ve EkoAvrasya Vakfı işbirliğinde düzenlenen programla 26 Aralık’ta Denizli’de olacak. Başkan Zolan’ın “Fahri Hemşehrilik” beratı vereceği Cumhurbaşkanı Tatar, gün boyu düzenlenecek programlarda Denizlililerle buluşacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2023 Pazartesi, 13:04

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 26 Aralık 2023 Salı günü Denizli Büyükşehir Belediyesi, Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği ve EkoAvrasya Vakfı işbirliğinde düzenlenen programla Denizli’de olacak. Cumhurbaşkanı Tatar’ın programı Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun’u ziyareti ile başlayacak.

Daha sonra Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ziyarette bulunacak Cumhurbaşkanı Tatar, burada Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’ne hitap edecek.

Başkan Osman Zolan Meclis toplantısında Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a “Fahri Hemşehrilik” beratı takdim edecek. Programın ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın ev sahipliğinde tarihi Kaleiçi Çarşısı’nı ziyaret edecek Cumhurbaşkanı Tatar, Pamukkale Üniversitesi’nce düzenlenen “KKTC’nin Türk Dünyasındaki Stratejik Önemi Konulu Konferans ve Bayrak Töreni”ne katılacak.

İŞ DÜNYASIYLA BULUŞACAK
Cumhurbaşkanı Tatar, buradaki programın ardından Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı, muhteşem doğasıyla herkesi kendine hayran bırakan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nda incelemede bulunacak. Akşam programında ise Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Denizli Büyükşehir Belediyesi, AYSİAD ve EkoAvrasya Vakfı’nın ev sahipliğinde düzenlenecek yemekte Denizli iş dünyasıyla bir araya gelecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu