REKLAMI GEÇ

Kocatepe’den veda ziyaretleri

Kocatepe’den veda ziyaretleri

Son valiler kararnamesi ile merkeze alınan Vali Şükrü Kocatepe veda ziyaretlerine başladı. Vali Kocatepe Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2016 Çarşamba, 11:34

Son valiler kararnamesi ise merkeze alınan Vali Şükrü Kocatepe veda ziyaretlerine başladı. Vali Kocatepe ilk ziyaretini Merkezefendi Belediyesi’ne gerçekleştirdi. Vali Kocatepe’yi Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Mazıoğlu, Yusuf Görgüç ve Fatih Işık karşıladı.

denizli-valisi-sukru-kocatepe-veda-ziyaretleri-1
Vali Kocatepe, Merkezefendi Belediyesi ile ilçeye yapılan hizmetler için Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür etti, başarılar diledi. Başkan Subaşıoğlu da, Vali Kocatepe’ye Merkezefendi hatırası olarak vazo hediye etti.

İKİNCİ ZİYARET GÜRLESİN’E
Vali Kocatepe’nin ziyaretlerindeki ikinci durağı Pamukkale Belediyesi oldu. Başkan Gürlesin ile bir süre sohbet eden Vali Kocatepe, bölgede önemli bir aşama kat edildiğini belirterek, başarı diledi. x

denizli-valisi-sukru-kocatepe-veda-ziyaretleri-2

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise valilik ve diğer kurumlar ile koordineli bir çalışma ortaya koyduklarını söyledi. Gürlesin, ziyaretin ardından Vali Kocatepe’ye veda hediyesi sundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu