REKLAMI GEÇ

Kongre Merkezinin ilk oyunu “Geç Kalanlar” oldu

Kongre Merkezinin ilk oyunu “Geç Kalanlar” oldu

Denizli’nin sosyal ve kültürel alanda büyük bir ihtiyacını karşılayacak Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, ilk tiyatro organizasyonuna ev sahipliği yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mart 2019 Pazar, 13:12

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği en önemli projelerden biri olan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi ilk tiyatro organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nca hazırlanan “Geç Kalanlar” adlı oyun tiyatroseverlerle buluştu.

Usta oyuncu Pervin Ünalp’in yazıp yönettiği oyun, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu’nda seyircilerle buluştu. Oyunu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş izledi.

“Sanatımız daim olsun”
Başkan Osman Zolan, “Kongre ve Kültür Merkezimizin açılışını yapmıştık ama bu salonu hiç kullanmamıştık. Bugün ilk defa bu salonumuzu kullanıyoruz. Bu salonumuz akustiği ile döner sahnesiyle birlikte tiyatro için dizayn edildi. Salonumuz hayırlı uğurlu olsun. Emek veren yönetmenize ve oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum. Sanatımız daim olsun” diye konuştu.

Geç Kalanlar
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının sahnelediği “Geç Kalanlar” adlı oyunu, Devlet Tiyatroları sanatçılarından Pervin Ünalp yazıp, yönetti. Modern insan ilişkilerinin anlatıldığı oyuna gelenler muhteşem bir gösteriyi izleme şansı elde etti.

Yorumlar

alican kaya   -  Bağlantı 17 Mart 2019, 14:07

Büyükşehir belediyemizin tiyatro ekibinin yanında diğer belediyelerden de bekler ayrıca Denizli’mizin Büyükşehir oluşuna yakışır bir devlet tiyatrosu daha gelmesini isterim.
Her yerde 2’den fazla gösterim yeri varken denizlide devlet tiyatrosunun yok

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu