REKLAMI GEÇ

Kongre ve Kültür Merkezi görenleri hayran bırakıyor

Kongre ve Kültür Merkezi görenleri hayran bırakıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük projelerinden birisi olan ve kısa bir süre önce hizmete açılan Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi, görenleri hayran bırakıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Nisan 2019 Pazar, 17:26

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi, açıldığı günden buyana boş kalmıyor. Uluslararası standartlarında inşa edilen ve bölgenin en büyüğü olma özelliğini taşıyan merkez, görenleri de hayran bırakıyor.

500, 1000 ve 2000 kişilik salonları, nikah salonları, atölyeleri, seminer salonları ile Denizli’de kültür ve sanatın merkezi olan tesis hemen hemen her gün farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Konser, tiyatro ve toplantıların yanı sıra 100 kişilik planetaryum (gezegen evi) da ziyaretçilere sıra dışı bir deneyim yaşatıyor.

Gururlandık…
Bölgenin en büyük kongre ve kültür merkezinde gerçekleştirilen etkinliklere katılan vatandaşlar dev yatırıma hayran kalıyor. Kongre merkezine gelenlerden bazılarının yorumları şöyle:

Rıza Gedikoğlu:  Kültür ve sanata Denizli’de yapılan en büyük proje buydu. Çok güzel olmuş, salonları da gezdim çok beğendim. Denizli’nin böyle bir şeye ihtiyacı vardı. Şehir merkezinde böyle bir tesisin olması da ayrı bir güzellik katıyor.

Nuran Çıplakoğlu: Burası bizim ve Denizlimiz için çok güzel oldu. Böyle büyük bir merkeze ihtiyacımız vardı.  Burada böylesine güzel oyunların, tiyatro ve gösterilerin olmasından dolayı çok mutluyum.

Hasan Yılmaz: Denizli için çok güzel bir şey. 1975’ten bu yana Denizli’deyim. Böylesi hizmetler ihtiyaçlara yanıt veriyor. Verilen sözlerin gerçekleştirilmesinden dolayı mutluyuz.

Özer Tunca: Geçen sene festivale geldiğimde kaba inşaatını görmüştüm, o zaman da görkemliydi. Muhteşem 3 salon, çalışma odaları, stüdyolar, prova odaları, nikah salonları müthiş bir kompleks olmuş. Umarım seyirci de kısa bir zamanda buraya alışır, hayırlı uğurlu olsun.

Hürkan Batındönmez: Pamukkale Üniversite’sinde öğrenciyim. İlk kez bu kadar büyük bir kültür merkezi görüyorum. Birden fazla salonu var. Her şey çok kaliteli yapılmış. Sanata ve sanatçıya verilen değer çok güzel tebrik ederim.

Alaattin Mert Görkem: Başka şehirlere de gidiyorum ama burada her şey en, ince detayına kadar düşünülmüş gerçekten tebrik ediyorum emeği olan herkesin eline sağlık. Denizlimizde böyle bir tesisin olması bizleri gururlandırıyor.

 Necla Soylu: Burayı çok beğendim çok güzel olmuş. En çok ihtiyacımız olan şey kültüre önem vermek. Burada pek çok etkinliğin olacağını düşünüyorum. Hem gençlerimiz için hem Denizli halkı için. Çok beğendim hayırlı uğurlu olsun.

“Türkiye’ye örnek bir tesis daha kazandırdık”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin uzun yıllardır hayali olan dev tesisi kente kazandırmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, açılışından bu yana hemen hemen her gün bir etkinliğe ev sahipliği yaptıklarını kaydetti. Tesisi ziyaret eden sanatçıların dev yatırıma hayranlıklarını açıkladığını ifade eden Başkan Zolan, “Denizlimize Türkiye’ye örnek bir tesis daha kazandırdık. Burası kısa sürede sanatın, kültürü kalbinin attığı yer oldu. Tesisimiz kültür ve sanat etkinliklerinin yanında kongre turizminde de aranan bir yer olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu