REKLAMI GEÇ

Koruyucu aileyi anlatacaklar

Koruyucu aileyi anlatacaklar

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından onaylanan ve Denizli Koruyucu Aile Derneği’nin (DEKAD) yürüttüğü “Her Çocuk Özeldir” projesi altında gerçekleştirilecek kampanya ile Denizli’nin en uç noktasındaki vatandaşlara ulaşılacak, Koruyu Aile Modeli anlatılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2016 Pazar, 12:58

Çocuklar gülsün diye gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren Denizli Koruyucu Aile Derneği üyeleri, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından onaylanan “Her Çocuk Özeldir” projesi kapsamında oluşturulacak kampanya için bir araya geldi.

koruyucu-aile-1

Denizli Koruyucu Aile Derneği Başkanı Ayfer Doğan öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya dernek gönüllüleri katıldı. Kampanya amacının Koruyucu Aile modelini yerel ve ulusal ölçekte yaygınlaşmasına katkıda bulunmak olduğu belirten Doğan, hedefin koruyucu aileler ve aday koruyucu ailelerde ortak algı ve vizyon oluşturmak olduğu kaydetti. Koruyucu aile hizmet modelinin niteliğinin artırılmasının da sağlanacağı dile getiren Doğan, Denizli’nin tüm ilçelerine gidileceğini, en uç noktadaki vatandaşlara Koruyucu Ailenin anlatılacağın vurguladı.

PROJE ORTAKLARI KİM?
Ayrıca 2 yıl sürecek olan “Her Çocuk Özeldir” projesi Belçika, Litvanya ve Çek Cumhuriyeti’nin ortaklığı ile DEKAD koordinatörlüğünde devam ediyor. Projede Koruyucu Aile modeli farkındalığının yanı sıra Koruyucu Aileler süreçlerine yönelik ülkeler arası bilgi ve deneyim paylaşımlarını da içeriyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu