REKLAMI GEÇ

Kültür ve Sanat merkezlerinin inşaatı sürüyor

Kültür ve Sanat merkezlerinin inşaatı sürüyor

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nin yapımıdevam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ağustos 2014 Cuma, 11:30

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’yi kültür ve sanat alanında bölgenin en güçlü ve modern şehri haline getirmeyi hedeflediklerini,inşaatları devam eden iki tesisin Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.

Kültür ve sanat alanında birçok etkinlik düzenlediklerini, ancak bu noktada salon eksikliğinin önemli sorun olarak karşılarına çıktığını kaydeden Zolan, “Bu merkezlerle artık fiziki anlamda da bir sıkıntı yaşanmayacak. İnşallah Denizli hak etiğini alacak” dedi.

NİHAT ZEYBEKCİ KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ
25 bin metrekare alana sahip olacak Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde, 2 bin ve1.500 kişilik konser, oyun ve toplantı salonları yer alacak. Ayrıca, merkezde sergi salonları, daha küçük çaplı toplantı ve prova alanı ,çocuk oyun alanları, nikah salonları ile çocukların uzayla ilgili merak ettiklerini öğrenebilmeleri için planetaryum salonu bulunacak.

BELEDİYE SANAT MERKEZİ
Gazi Bulvarı’nda inşaatı devam eden Belediye Sanat Merkezi ise, 1 büyük ve 6 küçük olmak üzere toplam 7 gösteri salonu ile 3 iş yerinden oluşacak. Merkezde konser ve tiyatro gibi farklı etkinlikler de düzenlenebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
4 Temmuz 2025 Cuma 20 35Sıcak
5 Temmuz 2025 Cumartesi 23 38Sıcak
6 Temmuz 2025 Pazar 25 41Sıcak
7 Temmuz 2025 Pazartesi 26 42Sıcak
8 Temmuz 2025 Salı 26 42Sıcak