REKLAMI GEÇ

Kurban Kesim Yerleri Belirlendi

Kurban Kesim Yerleri Belirlendi

Denizli Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların sağlıklı, modern, ve temiz ortamda kurbanlarını kesmeleri ya da kestirmeleri amacıyla 12 farklı bölgede kurban kesim merkezleri oluşturdu.

/ DENİZLİHABER / 23 Kasım 2009 Pazartesi, 18:19

Belediye, bayramda vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere önlemler alıyor. Söz konusu önlemlerin başında ise kurban kesim merkezileri yer alıyor.
Şehrin çeşitli yerlerinde oluşturulan kurban kesim merkezlerinde, 1 din görevlisi, 2 veteriner hekim, kasap, şoför ve yardımcı personeller de görev alacak. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan da kurban kesim yerleri hakkında bilgi verdi.

Herkesin sağlıklı, mutlu ve huzur içinde bir bayram geçirmesi temennisinde bulunan Gökoğlan, ‘halkın rahat ve huzurlu bir şekilde bayram geçirmesi için elimizden geleni yapacağız. Denizli Belediyesi olarak bayram önlemlerimizi alıyoruz. İlk olarak kurban kesim yerlerinden işe başladık. Yeni katılan mahalleler de dahil olmak üzere 9 küçükbaş kurban kesin yeri, 3 de büyükbaş kurban kesin yeri oluşturduk. Her gün kesim yerlerinin temizliğini sağlamak için ilaçlama yapacağız. Ayrıca kurban eti için vatandaşlarımıza poşet dağıtılacak. Vatandaşlar hiçbir sorunla karşılaşmadan buralarda kurban kesimini yapabilecek’ dedi.

Kurban kesim yerleri ise Küçükbaş Kurban Kesimi için, Ulu Cami yakınındaki eski hal bölgesi, Yenişehir’de Şengün Cami yanı, Kuşpınar’da Denizli Erkek Yurdu Yanı, Bahçelievler Bölge Yatılı Kur’an Kursu yanı, Sevindik’de Kapalıpazaryeri, İncilipınar’da Kapalıpazaryeri, Karaman’da Kapalıpazaryeri, Servergazi’da pazaryeri ve Eskihisar’da Denizli Belediyesi Mezbahası olarak belirlendi.

Büyükbaş Hayvanlarda ise kurban kesim yerleri, Başkarcı Belediye Mezbahası, Korucuk Sabanoğlu Mezbahası ve Akkale’de Saycan Mezbahası olarak belirlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu