Kursiyerlerin hazırladığı karma sergide 505 eser var

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli ve Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde yıl içinde açılan kulüplere katılan kursiyerlerin hazırladığı Karma Sergi açıldı. Sergide el emeği göz nuru 505 eser görücüye çıktı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2019 Cumartesi, 18:00
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli ve Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde açılan Geleneksel Türk El Sanatları, Resim ve Karikatür kulüplerine katılan kursiyerlerin yıl boyunca yaptığı eserlerden oluşan karma sergi açıldı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre Kültür Merkezi fuaye alanında açılan sergide, karikatür, resim, minyatür, tezhip, hat ve ebru sanatlarına ait 505 eser yer alıyor.
Serginin açılışına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, eğitmenler, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Denizli’de yaşayan herkesin arzu ettiği sanatı ve etkinliği yapabilmesi için çalıştıklarını belirten eden Başkan Osman Zolan, “İstiyoruz ki Denizli, sanatın merkezi olsun. Denizli denildiğinde akla, sanat ve kültür gelsin” dedi.
Sergi 12 Mayıs Pazar gününe kadar açık kalacak.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
16 Mayıs 2025 Cuma | 14 | 32 | Parçalı Bulutlu |
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 16 | 29 | Çok Bulutlu |
18 Mayıs 2025 Pazar | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 15 | 30 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 16 | 31 | Az Bulutlu |