REKLAMI GEÇ

Laodikya Antik Kenti dezenfekte edildi

Laodikya Antik Kenti dezenfekte edildi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin turizm hayatına katkı sağlayacak bir çalışmaya daha imza attı. Yeni normal döneme geçişle beraber yeniden binlerce turisti ağırlayacak Laodikya Antik Kenti, Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2020 Pazartesi, 14:15

Anadolu’nun en büyük antik kentlerinden biri olan Laodikya’nın gün yüzüne çıkarılıp dünya kültür mirasına kazandırılması için birçok çalışmaya imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle geçici süre kapalı tutulan antik kentte de dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi. Özel koruyucu kıyafetler giyen Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ‘Kralların Kenti’ adıyla bilinen Antik Dönem’in cazibe merkezlerinden olan Laodikya Antik Kenti’ni yeni normal döneme geçişle beraber yeniden binlerce turisti ağırlamaya hazır hale getirdi.

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, antik kent içerisinde yer alan Laodikya Kazı Evi, kazı heyetinde yer alan çalışanların dinlenme ve çalışma alanları, toplantı salonları ile İncil’de adı geçen 7 kiliseden biri olan Kutsal Haç Kilisesi’ni de Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünlerle dezenfekte etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
14 Mayıs 2025 Çarşamba 13 26Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
15 Mayıs 2025 Perşembe 12 27Az Bulutlu
16 Mayıs 2025 Cuma 14 32Parçalı Bulutlu
17 Mayıs 2025 Cumartesi 16 30Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2025 Pazar 17 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı