REKLAMI GEÇ

Marmaris Denizlili iş insanlarını ağırladı

Marmaris Denizlili iş insanlarını ağırladı

Yerli turizmin canlandırılması kapsamında Denizli’de pilot bir projeyi hayata geçiren Marmaris Belediyesi’nin kurduğu dostluk köprüsüne kentten olumlu dönüşler devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda 30’a yakın turizmcinin işbirliği gezisi yaptığı Marmaris bu hafta sonu Denizlili işadamlarını ağırladı. Marmaris Belediyesi verdiği kokteyl ile Marmarisli ve Denizlili iş insanlarını bir araya getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Nisan 2016 Pazartesi, 18:32

Marmaris Belediyesi’nin Denizli’de gerçekleştirdiği pilot proje kapsamında kurulan dostluk köprüsü, her geçen gün güçleniyor. 23 Aralık’ta Marmaris Belediyesi’nin Denizli’de verdiği yemekle başlattığı ticari ve turizm işbirliği hamlesi kapsamında geçtiğimiz aylarda ilk olarak Denizlili acentecileri ağırlayan Marmaris’in hafta sonu Denizli’den önemli ziyaretçileri vardı.

Güney Ege Sanayici ve İşadamları Federasyonu ve üye dernek yöneticileri hafta sonu Marmaris’te bir araya geldi. Denizlili iş insanlarının Marmaris’te gerçekleştirdiği etkinlik nedeniyle Marmaris Belediyesi Grand Azur Otel’de bir kokteyl düzenledi.

Marmaris’in iş dünyasından önemli isimler ile Denizlili iş insanlarını bir araya getiren kokteylde karşılıklı iş ve güç birliği temelleri atılırken, yapılan konuşmalar Marmaris Belediyesi’nin attığı dostluk köprüsünün daha da geliştirilmesi temennilerine dayanıyordu.

Açılış konuşmasını yapan Marmaris Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt, “Long Wekeend Marmaris-Uzun Hafta Sonu Tatili” başlığı altında Denizli’de başlatılan proje hakkında detaylı bir açıklama yaptı. Karşılıklı turizm hareketliliğinin gerçekleştirilmesi adına yakın zamanda Denizli’de etkili bir tanıtım çalışmasını da başlatacaklarını dile getiren Kirt, “Türkiye’de ilk kez bir yerel yönetim, yerli turizmin gelişmesi konusunda böyle bir projeyi gerçekleştiriyor. İnanıyorum ki Denizli ve Marmaris bu projede başarıya ulaşacak ve Türkiye’ye örnek olacak” dedi.

denizli-gesifed-marmariste-denizlili-is-adamlari

GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Okay Salgar ise Denizli Aydın ve Muğla’nın iş insanları derneklerinin aktif bir şekilde faaliyet göstermesi amacıyla kurulan Güney Ege Sanayici ve İşadamları Federasyonu’nun eksik olan Muğla ayağının Marmaris’li STK’lar ile tamamlanmasını ümit ettiklerini belirtti. Salgar, “Burada gördüğümüz manzara son derece umut verici. Marmaris Belediyesi’nin bu girişimleri sayesinde ortak hareket etme konusunda hızla yol alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. Salgar, Marmaris Belediyesi yöneticileri ve işadamlarını Mayıs ayında Denizli’de gerçekleştirilecek TÜRKONFED zirvesine davet etti.

Son olarak konuşan Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, görevde oldukları 12 yıl boyunca, olası olumsuzlukların etkisini önceden azaltabilmek amacıyla, farklı alternatifleri hayata geçirmeye çalıştıklarını söyledi. Denizli ile Marmaris arasında kurulan köprünün geldiği noktanın memnuniyet verici olduğunu ifade eden Başkan Acar, “Bölgemizin, ülkenin geleceği açısından birliktelikleri çok önemsiyoruz. Umarım Denizli ile olan birlikteliğimiz daha güzel sonuçlara vesile olur” dedi. Acar, ayrıca Salgar’ın zirve davetine de “Mutlaka orada olmak isteriz” karşılığını verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu