REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’ye sağlık merkezi

Merkezefendi’ye sağlık merkezi

Merkezefendi Mahallesi’nde düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, mahalleye sağlık merkezi yapacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Haziran 2016 Çarşamba, 11:56

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası Merkezefendi Mahallesi’nde kuruldu.

Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Başkan Osman Zolan, “Bugün Merkezefendi Mahallemizdeyiz. Her zaman olduğu gibi gayet güzel bir şekilde buluştuk. Mutlu oluyoruz, dinleniyoruz, vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz, enerji topluyoruz, daha çok çalışmayı arzu ediyoruz. Bu birlikteliklerle vatandaşlarımızın taleplerini, dertlerini dinleme imkanı buluyoruz. İnşallah bu iletişimle Denizlimizin daha güzel olmasını, insanlarımızın daha mutlu olmasını sağlayacağız” dedi.

SAĞLIK MERKEZİ YAPILACAK
Merkezefendi Mahallesi’ne sağlık merkezi yapacaklarını belirten Zolan, “Mahallemizin en büyük ihtiyacı bir sağlık merkeziydi. Onunla ilgili gerekli görüşmeler yapıldı. İnşallah Büyükşehir olarak halkımıza bir hediyemiz olacak. Sağlık Müdürlüğü ile birlikte çalışmamızı yapıyoruz. Sağlık her şeyin başı. İnşallah seneye ramazanda iftara geldiğimizde sağlık merkezinin hizmete girdiğini göreceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu