Meteoroloji’den 13 ilçeye sel ve su baskını uyarısı

Denizli’yi hafta sonunda yağışlı bir hava beklerken, bugün için Pamukkale ve Merkezefendi dahil 13 ilçeye “kuvvetli sağanak yağış” uyarısı yapıldı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Haziran 2015 Cumartesi, 09:43
Meteoroloji verilerine göre, Ege Bölgesi yağışlı bir havanın etkisine giriyor. Sağanak yağışın Denizli, Manisa, İzmir, Aydın ve Muğla’nın iç kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.
BU İLÇELERE UYARI VAR
Bazı ilçelerde havanın parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Ancak; Merkezefendi, Pamukkale, Babadağ, Baklan, Bekilli, Bozkurt, Buldan, Çal, Çardak, Çivril, Güney, Honaz ve Sarayköy için kuvvetli sağanak yağış uyarısı geldi.
Yerel geçişli yağışların yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden; ani sel, su baskını ve yıldırım gibi tehlikelere karşı dikkatli olunması uyarısında bulunuldu.
PAZAR GÜNÜ DE YAĞIŞLI
İl genelinde hava pazar günü de yağışlı olacak. Yağışların pazartesi günü Tavas, Serinhisar, Kale, Çameli, Beyağaç ve Acıpayam’da devam etmesi bekleniyor.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
29 Haziran 2025 Pazar | 22 | 36 | Sıcak |
30 Haziran 2025 Pazartesi | 18 | 35 | Sıcak |
1 Temmuz 2025 Salı | 22 | 37 | Sıcak |
2 Temmuz 2025 Çarşamba | 22 | 36 | Sıcak |
3 Temmuz 2025 Perşembe | 20 | 36 | Sıcak |