Meteoroloji’den Denizli için uyarı

Nisan ayı ile birlikte hava sıcaklığının artması ve bahar yağmurlarının düşmemesiyle endişeli bir bekleyişe giren üreticilerin yüzünü güldürecek haber. Meteoroloji’ye göre, yarın ve pazartesi günü il genelinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Nisan 2016 Cumartesi, 17:38
İl genelinde mevsim normallerinin üzerine çıkan sıcaklık ve kurak geçen günlerin ardından, Meteoroloji’den serinleten haber geldi. Meteoroloji verilerine göre, il genelinde yarın hava gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Sıcaklığın en düşük 12, en yüksek 22 derece olması bekleniyor.
Aynı hava etkisini 11 Nisan Salı günü de sürdürecek. Gök gürültülü sağanak yağışın il genelinde görülmesi beklenirken, sıcaklık da 20 derecenin altına inecek. Sıcaklığın en düşük 11, en yüksek 18 derece olacağı tahmin ediliyor.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
18 Mayıs 2025 Pazar | 14 | 27 | Parçalı Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 29 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Az Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 16 | 32 | Az Bulutlu |
22 Mayıs 2025 Perşembe | 19 | 35 | Parçalı Bulutlu |