Meteoroloji’den önemli uyarı geldi

Meteoroloji’den önemli bir uyarı geldi. Yapılan açıklamada, bu geceden itibaren kuvvetli bir fırtına beklendiği, saatteki hızının 60 kilometreye kadar çıkacağı belirtildi.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ocak 2016 Pazartesi, 14:42
Meteoroloji Analiz ve Tahminler Şube Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, orta kuvvetteki rüzgarın bu geceden itibaren hızını artıracağı, Marmara ve Kuzey Ege’de fırtına, Güney Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz’de kuvvetli rüzgar şeklinde eseceği belirtildi.
Saatteki hızının 60 kilometreye kadar çıkacağı tahmin edilen kuvvetli fırtınanın başlama saati bu gece 00.00 açıklarken, etkisinin 13 Ocak Çarşamba günü saat 24.00’e kadar devam edeceği bildirildi.
Kuvvetli rüzgar nedeniyle ağaç ve direk devrilmesi, soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri meydana gelebileceği ifade edilerek, “Yanan sobalar, yatmadan önce tamamen söndürülmeli ve içindeki yanmış, yarı yanmış kömür, odun gibi yakacak malzemeler dışarıya çıkarılmalıdır. Lodos, fırtına gibi hava sirkülasyonunun olumsuz olduğu koşullarda sobalar yakılmamalıdır” denildi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
18 Mayıs 2025 Pazar | 14 | 27 | Parçalı Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 29 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Az Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 16 | 32 | Az Bulutlu |
22 Mayıs 2025 Perşembe | 19 | 35 | Parçalı Bulutlu |