İpek Kamu-Sen’i ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Ali İpek seç.m çalışmalarını sürdürüyor. MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri ve yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Türkiye Kamu Sen İl Temsilciliğini ziyaret etti.
/ DENİZLİHABER / 19 Aralık 2013 Perşembe, 12:23
Kamu Sen Denizli İl Temsilcisi Turgay Demirtaş ve bağlı sendika başkanları ile birlikte bir süre görüşen İpek, sendika üyelerinden destek istedi. İpek yaptığı konuşmada, “Yaptığımız program çerçevesinde seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz Büyükşehir belediye başkanlığını kazanmak için yola çıktık. Bu yolda hepinizin bize destek vermenizi istiyorum. MHP kökleri olan tabanı çok üçlü bir siyasi hareket ben de bu nedenle aday oldum. Elele vererek kazanacağımıza inanıyorum” dedi.
PROJELER ŞUBAT’TA AÇIKLANACAK
Denizli’nin her kesimine hitabedecek projeler hazırladıklarını kaydeden İpek, “Denizli modern ve yaşanabilir bir il yapmak için çok ciddi projeler hazırladık. Bunları önümüzdeki dönemde sizlerle paylaşacağız. Hazırladığımız projelerimiz açıkladığımızda sizlerden de katkı koymanızı istiyorum. Mart ayında yapılacak bu seçim hem ülkemiz, hem de ilimiz için hayatı önem taşıyan bir seçimdir. Ülkenin birliği, bütünlüğü, maddi ve manevi değerlerinin yaşatılması için kazanılması şart olan bir seçimdir. Bu bakımdan hepimiz bir olmalıyız, tek olmalıyız, bütün olmalıyız” diye konuştu.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
20 Mayıs 2025 Salı | 14 | 28 | Az Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 17 | 32 | Az Bulutlu |
22 Mayıs 2025 Perşembe | 19 | 35 | Sıcak |
23 Mayıs 2025 Cuma | 19 | 35 | Sıcak |
24 Mayıs 2025 Cumartesi | 20 | 35 | Sıcak |