REKLAMI GEÇ

MHP’li İpek: Kazanacağız

MHP’li İpek: Kazanacağız

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, oy kaygısı taşımadığını, 30 Mart’ta kazanan olacaklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2014 Pazartesi, 09:46

MHP’li Ali İpek, kendilerine duydukları özgüvenle yola çıktıklarını, vatandaşın desteği ve gerçekçi projelerle yerel seçimden birinci parti olarak çıkacaklarını iddia etti.

Kentin tüm sorunlarını analiz ederek, buna göre reel projeler hazırlandığını belirten İpek, “Biz kendimize güveniyoruz. Denizli’nin nasıl büyük bir potansiyeli, bu kentin çok daha iyi yerlere layık olduğunu, Türkiye’nin örnek şehirlerinden biri olabileceğini biliyoruz. İlk günden bu yana değişimin Denizli’ye iyi geleceğini söylüyor ve bu değişimin de önce köylerden başlayacağını belirtiyoruz. Bu değişim, köylerden başlayarak kent merkezine kadar dalga dalgayayılacak bir değişim olacak. Hem hareketin hem bereketin yaşanacağı bir değişimden bahsediyoruz” dedi.

Her platformda borçsuz, refah seviyesi yüksek, sosyal hayatıyla, iş dünyasıyla her geçen gün büyüyen ve gelişen bir Denizli’den söz ettiklerini söyleyen İpek,“Biz bunları yapacağız. Yapacak güce ve potansiyele fazlasıyla sahibiz. Halkımız bize inansın güvensin. Yapılanlar, yaşananlar ortada. Bugüne kadar olmayanların olduğu, 3 büyük metropolden hiçbir eksiği bulunmayan bir Denizli’yi birlikte inşa edeceğiz. Hem de çok kısa bir sürede bunu yapacağız” diye konuştu.

face twit

Kendilerine olan ilginin ve desteğin her geçen gün arttığını ifade eden MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, sözlerine şunları ekledi:
“Başkalarının çıkarttığı dedikoduları duymazdan geliyoruz. Bu seçimler bazıları için farklı anlamlar ifade ediyor. O yüzden de onların son çırpınışları bunlar. Denizli’de yaşanacak seçimler, bugüne kadar gelmiş geçmiş en heyecanlı seçimlerden birisi olacak. Ama iyi bilsinler ki bu seçimlerin galibi Denizli ve MHP olacak. Çünkü biz bu güne kadar kimseye çamur atmadık. Kimseyi lekelemeye kalkmadık. Gerçekleri konuşup, olmayanları söyledik. Yapacaklarımızı anlatıp, halkı doğru yönlendirmeye çalıştık.”

ali-ipek-kimdir-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 18 32Parçalı Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 18 30Çok Bulutlu