REKLAMI GEÇ

Minikler sahnede ebeveynler koltukta  

Minikler sahnede ebeveynler koltukta   

Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencilerinin Ziya TıkıroğluAçıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirdiği yıl sonu etkinliğinde minikler sahnede tüm hünerlerini sergilerken, anne-babaları da onları keyifle izledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Haziran 2014 Salı, 09:22

Bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezi geleneksel yıl sonu gösterisine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Gökoğlan ve İbrahim Özsoy, Bilgi Evi ve Kurs Merkezleri öğretmenleri, veliler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan gecede;Anafartalar, Mehmet Akif Ersoy, Sevindik, Yenişehir, Aktepe, Gökpınar, Fatih, Karaman ve Kayıhan Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencileri, sahnede tüm hünerlerini sergiledi. Halk oyunları, Aşuk ile Maşuk ve mehteran gösterileri ilgiyle izlendi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, etkinliğin sonunda yaptığı konuşmada, “Kalitemizi artırmak ve sizlerin taleplerini karşılamak için hem kurslarımızın sayısını artırdık, hem de çocuklarımıza daha iyi hizmet vermek adına kurslarımızın büyümesi için elimizden geleni yaptık. Bilgi evleri ve kurs merkezlerini hayata geçirirken çocuklarımızın var olan yeteneklerini gün yüzüne çıkarmayı hedeflemiştik. Bugün hedefimizin ne denli başarılı bir şekilde uygulandığı çocuklarımızın sergiledikleri performans ile görülmektedir” dedi.

Başkan Zolan, konuşmasının ardından yıl içerisinde yapılan deneme sınavlarında birinci olan öğrencilere teşekkür belgesi verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu