REKLAMI GEÇ

MODAL’DAN SOMA İÇİN MEVLÜT

MODAL’DAN SOMA İÇİN MEVLÜT

Denizli Modal alışveriş merkezi düğün salonunda Soma’da maden faciasında yaşamlarını yitiren madenciler için mevlüt okundu. Pazar sabahı yapılan kahvaltılı mevlüt törenine AFAD Denizli İl Müdürü Recep Demirci’de katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2014 Pazartesi, 14:28

Soma’da maden faciasında yaşamını yitiren maden işçileri için Denizli’de mevlüt okutuldu.

MODAL alışveriş merkezinin düğün salonunda yapılan mevlüt törenine kalabalık bir grup katıldı. MODAL’ın sahibi İbrahim Yıldız tarafından organize edilen törene katılımcıların yanı sıra AFAD İl Müdürü Recep Yıldız ve ailesi birlikte katıldı.

ic- Saat 10’da başlayan Mevlüt töreni, kahvaltı ile başladı. Çok sayıda davetli tören boyunca Maden kazasında yaşamını yitiren işçiler için dua etti.

Kahvaltı sonrası bir açıklama yapan organizasyon sahibi İbrahim Yıldız, “Soma tüm ülkemizin olduğu gibi bizim kalbimizde de derin yaralar açmıştır” dedi. “Hepimiz üzgün ve yaralıyız” diyen Yıldız, “Elimizden gelen ne ise onu yapmaya çalışıyoruz. Burada düğün salonumuzun açılışını yapmayı planlamıştık. Ancak, Soma’da yaşanan drama duyarsız kalamazdık. O nedenle orada hayatını kaybeden madenci kardeşlerimiz için mevlüt okutup dualar ederek acılarına ortak olmaya çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

İbrahim Yıldız, uluslararası dağcımız Nasuh Mahruki’nin kurduğu Türkiye’nin önemli arama kurtarma sivil örgütlenmelerinden AKUT’un Denizli’de yapılanmasına öncülük etmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu