REKLAMI GEÇ

Müdür Demir’den Öğrencilere Alanyaspor forması

Müdür Demir’den Öğrencilere Alanyaspor forması

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir Alanyalı öğrencileri, Alanyalı öğrenciler de Mevlüt Demir’i yalnız bırakmıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2018 Cumartesi, 14:42

Kendisi de Alanyalı olan Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, her fırsatta Denizli’deki öğrencilerin sorunlarıyla da ilgileniyor.

Denizli Pamukkale Üniversitesi’nin farklı bölümlerinde öğrenim görmekte olan Alanyalı öğrenciler İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i makamında ziyaret etti. Öğrencileri ağırlamaktan mutlu olduğunu söyleyen Demir, “Ailelerinden uzakta eğitim gören Alanyalı öğrencileri zaman zaman konuk ederek, onlara her daim destek olmak, sadece öğrencileri değil ailelerini de Denizli’de ağırlayıp misafir etmek, gurbetteki tüm Alanyalılara kucak açmak onları adeta kendi evlerindeymiş gibi himaye etmekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Çocuklarını, eğitim için Denizli’ye gönderen Alanyalı ailelerde bu durumdan memnun olduklarını, gözlerinin arkada kalmadığını yaptıkları ziyaretlerde vurgulayarak, Emniyet Müdürü DEMİR’e teşekkürlerini dile getirdiler.
Diğer taraftan Alanyalı gençlerle dertleşip onların sorunlarını dinleyen ve her zaman yanlarında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini tekrar belirten DEMİR, öğrencilerin bazılarının yurt, bazılarının da burs vb sorunlarıyla yakından ilgilenerek gençlerle koyu bir Alanya sohbeti yaptı.

Emniyet Müdürü DEMİR, Alanyalı öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek öğrencilere özel tasarım Alanyaspor forması dağıttı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu